Äntligen lucia!!

Lite bilder från idag!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej! Nu var det ett tag sen, men vet inte riktigt vad jag ska skriva om men måste Dock bli bättre på att uppdatera. I fredagas hade vi Nobel, och hur kul var det inte? Vi har suttit och planerat och planerat också blir det hur vi har tänkt. Sen hade jag fotbollscup i diös i Uppsala i lördags. Det gick inte så bra, men vi spelade bättre för varje match. Idag i skolan så gick vi igenom allt om lucia som är imorgon. Men jag hoppas verkligen att ni har haft en jätte bra helg, och kommer få en super bra vecka!!
Kram ❤️

Likes

Comments

Tjenare!
Vilken helg det har varit! I fredags så gick jag över till min kompis som är min granne, vi hängde under kvällen och snackade massor och hade det riktigt roligt. Sen på lördagen var vi först på julmys i örsundsbro och sedan åkte jag och Tilde in till Uppsala för att fixa några saker till min bal. Sen så hängde vi hela kvällen och hade det bara kul. Idag gick vi upp till min mormor & morfar för att ha advents fika med familjen. Ikväll blir det veckans efterlängtade träning.
Hoppas ni har haft en kanon bra helg
Kram💗💗

Likes

Comments

Hej!
Förlåt för jätte dålig uppdatering verkligen. Jag känner mig jätte dålig, men jag har varit sjuk och har haft mycket plugg på sistone, så kan vara därför. Men ska försöka köra igång igen. Imorgon har vi en idrotts läxa som vi har jobbat med i 10 veckor ungefär och den har jag nästan skrivit klart. Sen så ska vi kanske åka in till Uppsala och kolla på bio hela familjen och även fixa några saker till min '' bal '' . Hoppas ni får en bra fredag och även en bra helg.
Kram 💗

Likes

Comments

Det har varit dålig uppdatering på senaste tiden men har legat magsjuk under några dagars tid. Men hoppas allt är super med er!! Kram❤️

Likes

Comments

Hej! Det var en vecka sedan vi hördes men har inte riktigt kommit på vad jag ska ha kunnat skrivit men aja. Nu är det äntligen helg efter en vecka med några prov. I helgen ska jag spela två matcher och en av dom är mot mina två bästisar. Sen ska jag bara träna och hänga med familjen. Har ni nått förslag på vad jag kan skriva om?
Kram 💗

Likes

Comments

Tjenare! Hoppas ni alla hade ett bra höstlov. För mig har det varit jätte bra, har träffat släkten och mina kompisar. Men nu är vi tillbaka i skolan och gjorde klart ett prov idag. Sen har jag också snackat med skolans syv om gymnasiumvalet, och det känns rätt så bra och jag tror jag vet vad jag ska gå. Men vi hörs! Kram 💞
denna flicka på bilden är min extra mamma och hjälper mig när det behövs i skolan. Vill tacka dig för att du finns där och alltid hjälper mig❤️ " i got Your back honey "

Likes

Comments

Hej sötisar! Vilken dag det har varit idag. Imorse tog jag och Selma bussen in till Gränby för att träffa min farmor och farfar som bor uppe i Jämtland. Vi fikade först på ett café och därefter vart det lite shopping innan vi skulle åka på kalas hos några andra släktingar som jag inte träffar alls ofta. Det har varit en jätte bra dag, och hoppas att ni också har haft det.
Kram sötisar
❤️

Likes

Comments

Godmorgon sötnosar! Hoppas allt är bra med er? Allt är super bra med mig! Idag så ska jag bara vara hemma och och kolla på The Vampire diares på min mobil för min dator ville inte fungera, så måste nog lämna in den så får dom kolla på den. Ikväll så ska vi åka förbi mormor och morfar för att hämta målarfärg för att kunna göra klart våra rum. Ha super bra dag!!
Vi hörs ! Puss
💗

Likes

Comments

Hej! Mitt namn är Filippa Lundin och är 15 år. Jag är en väldigt glad och positiv tjej som lever för Fotboll. Jag bor med mina 5 syskon och min mamma! I denna blogg kommer ni få lära känna mig mycket bättre och få se vad jag gör på min fritid 💞

Likes

Comments