Header

Mellan plugget och träningen så har jag tagit mig tid till att börja kolla på en serie. För någon dag sen i skolan började jag kolla på Teen Wolf på en lektion då jag inte hade något annat att göra. Och kan säga att sen den lektionen är det de ända jag gjort mellan allt pluggande och träningen. Att se snygga vältränade killar i bar överkropp har jag inget emot och hittills har jag faktiskt tyckt att serien är väldigt bra och spännande men kommer nog antagligen dö i förtid av hjärtattack. Har tittat på 9 avsnitt på kanske 3 dagar och väldigt mycket har hänt så jag hoppas de kommande säsongerna är lika bra.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag hade jag planerat att plugga massa då jag var ensam hemma från 1-8 och har väldigt mycke plugg just nu. Men istället slutade det som det alltid gör när jag är ensam, jag satte på hög musik och dansade och sjöng till låtarna i mina underkläder. Det kanske låter lite konstigt, men det är verkligen en standard grej jag gör när jag är ensam. För när jag får sätta på hög musik som utesluter alla andra ljud och bara slappna av och släppa loss, det är då jag mår som bäst. Ett problem med detta är ju dock att folk som passerar på gatan kan se mig dansa inne i huset halvt naken, men men får bjuda på det isåfall. Fast jag gjorde ju såklart inte detta i 7 timmar, jag har också kollat på film och suttit i soffan och haft ångest över att jag inte pluggat vilket också är lite standard hehe. Så nu ligger jag i sängen med ångest och inga läxor gjorda, men det får jag ta tag i imorgon. Puss och godnatt.

Likes

Comments

Min käraste mormor. Skulle göra vad som helst för att få spendera en dag till med henne, få höra hennes röst och krama om henne. Den möjligheten kommer jag nog aldrig få och för mig är det helt ofattbar, kan bara inte förstå att min allra finaste är borta. Kan nog vara för att hon och jag hade det där speciella bandet och vi förstod alltid varandra. Kan nog faktiskt säga att förut hade jag ett bättre band med henne än vad jag hade till mina föräldrar som nu har ändrats. Men jag minns när jag brukade sova över hos henne och vi låg och löste korsord tillsammans, åh hon fick mig alltid glad. När jag kom hem från skolan frågade hon ALLTID hur det vart och när något spännande hade hänt berättade jag alltid för henne först, så det känns konstigt att inte kunna göra det längre. Hon var nog bokstavligen den finaste personen jag någonsin mött. Hon tyckte aldrig illa om någon och hon brydde sig om alla. Hon kunde komma till min klass och baka chokladbollar eller göra våfflor på våffeldagen åt oss. Glad för våra minnen tillsammans men önskar de hade vart fler. Kommer alltid älska dig!

♡My Angel XX VII MCMXL♡

Likes

Comments

Efter ungefär en månads uppbehåll med plugg, jobb och andra grejer så var vi tillbaka på gymmet. Äntligen säger jag bara! Varje gång när man är klar med ett pass eller  gymmet så känns det alltid lika skönt och kan verkligen säga att jag är stolt då. Dock försvinner den sköna känslan när man kommer hem och måste plugga...önska mig lycka till.

Likes

Comments

Att få gå ut och äta på resturang med de här två fina tjejerna tackar man inte nej till, men dock saknade vi våran Clara ♡

Likes

Comments

Nu är det såhär att jag aldrig i hela mitt liv färgat, slingat osv mitt hår, det är alltså helt naturligt. Mitt hår är väldigt tjockt, har bra kvalité och har lite självslingor. Jag har dock alltid funderat lite på att kanske slinga eller göra ombre men aldrig riktigt vågat ifall jag inte skulle bli nöjd. Om jag rör mitt hår och det inte blir bra så kommer jag nog antagligen bryta ihop då mitt hår är det jag är mest nöjd med på mig själv. Men två i min klass har nu lyckats övertala mig att prova något nytt, yey…Vad jag ska göra vet jag inte riktigt än men blir det fult så växer ju det ändå ut och försvinner någon gång. Här är några bilder på mitt hår under senaste året.

Likes

Comments