Hallå, hur är läget med er? 

Min vecka har varit bra, i måndags sov Emilia hos mig för på tisdagen skulle vi till Sunne och åka skidor så vi skulle vara i skolan vid halv 7. Tar ungefär en timme från där jag bor så vi fick upp tidigt och är ju ingen morgon människa så var ju inte alls taggad när jag hörde alarmet.

Var super kul, var ju i Branäs över nyår med Emilia. Lärde mig och åkte helt okej då  hade svårt att bromsa men lärde mig i tisdags så var skit kul att åka i lite större backar. Hemma sent så onsdagen var jag tröttare än tröttast. Igår var jag iväg och shoppade lite med pappa, vi åt och snackade, så det var mys. För mig blir det en lugn fredag idag vilket jag tycker är lite skönt. 

Nu fick ni en liten update på min vecka, hoppas allt är bra med er!

Likes

Comments

Dom här är ju så coola! Vill så gärna ha dessa två nu till våren, fattar ni vilken snygg outfit det kommer bli? Har tänkt på en röd Jofama jacka också men så hittade jag denna och tyckte den var lite mer nice. Vad tycker ni värt att köpa?

Likes

Comments

Hallå hallå! Hur är läget? Med mig är det jätte bra.

Nu kör vi, skolan började för mig igår och jag är tröttare än tröttast på morgonen. Har ju ställt om dygnet så somnar så sent. Super kul att träffa alla igen. Ska bli skönt att få rutiner igen och ha något att göra men inte redo för allt plugg. Idag hade vi en lektion och efter den åkte jag, Emilia och Karin till torp en sväng. I helgen kommer saknade Amalia hem, hon har varit borta en månad utomlands. Ska bli så kul att träffa henne. Kram

Likes

Comments

Är jag den ända som älskar att kolla på inredning och planera hur min lägenhet ska se ut? Kommer inte flytta hemifrån på ett bra tag men längtar tills jag får inreda min alldeles egna första lägenhet. Tycker det är så kul att kolla runt på bilder och få inspiration eller kolla i inrednings butiker, får mig att längta så mycket. Jag älskar svart, vitt och guld så det är förmodligen så jag kommer inreda också och får inte glömma marmor. Något jag också börjar tycka är snygg är en stor fjäder lampa att ha i taket. Har ni inte sett dom borde ni googla hur dom ser ut. Tycker inte alls dom var nice när jag först såg dom men nu tycker jag är det svin snyggt. Kommer bli så kul att få fixa och bestämma själv hur allt ska se ut. 

Likes

Comments

Men hallå på er!!

Idag sov jag till 11, så skönt. Har verkligen så lätt för att sova länge inte alls den personen som vaknar super tidigt av mig själv.  Åkte ner med mamma till Göteborg så vi var nere vid tre och hämtade min syster vid hennes jobb. Vi åkte in till stan och åt på Vapiano, tar typ alltid deras carbonara. Svin gott. Blev en super mysig tjej dag idag med dom två. Vi  kikade sedan runt på stan också, hittade tyvärr inget jag ville ha idag vilket jag verkade vara den ända som kände så. Det var lite tråkigt alltid kul med något nytt, men what too do. Får tänka att det var skönt att jag sparade lite cash istället haha. Kram på er

Likes

Comments

Likes

Comments