​Är sugen på att göra en spray tanning. håller i 5-10 dagar och man blir super brun. Solarium tar så himla lång tid och tråkigt att ligga i, så för mig hade tanning passar perfekt. 300kr kostar de och dom rekommenderar att man gör de en gång i veckan. Vill iallafall testa på det. Har ni gjort det något gång? & vad tyckte ni om det?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag har en lång checklista med planer jag ska göra i sommar.

Checklista✔

1. 12-14 juni, åka till Öland med Radu.

2. Massvis med nätter jag ska spendera på stranden, grilla😉

3. Spendera dagar i Danmark🍸

4. Sola mycket & bada såklart & äta glass är ett måste!!🍦

5. Gymma, träna ute & ut och springa och göra övningar på stranden.

6. Uppdatera bloggen med massvis med mysiga bilder.

7. Party party 🍻

8. Sommarjobba, har inte fått besked vart än, men har sökt in så cashen rullar in😉

9. Åka till Polen.

Radu ska till Rumänien i 2-4 veckor, & har ingen idé vad jag kan göra då, förmodligen åka till polen. Men de lär bli kul ändå, får vi hoppas iallafall. Kommer sakna honom otroligt iallafall, hur ska jag klara de? haha..  • 751 Readers

Likes

Comments

Jo det finns massvis med positiva saker med att ha pojkvän, särskilt en som min pojke..♡
Man har alltid en bästavän vid sin sida oavsett vad, man kan lixom alltid vara sig själv och aldrig skämmas för varandra oavsett vad det är. Man gör allt tillsammans. Dom "tråkiga" söndagarna kan bli hur mysiga som helst, bara ligga i soffan/sängen & äta gott gott till en mysig film och bara va som man är. Det bästa är nog att spendera natten med den man älskar, att bli omkramad och krama honom hela natten, de blir hur mysigt som helst. Jag och min pojkvän Radu har varit tillsammans i snart ett år, & vi har ett riktigt starkt band, vi är som bästavänner och han är absolut en svärsondröm..😉.
Tillbaka till ämnet så man kan verkligen ge varandra tips, mår någon dåligt så ställer man självklart upp och det bästa är att bli tröstad utav sin pojkvän, känna hans varma goa kramar emot min kropp. Ska jag vara ärlig så tröstar det mer än att gå till kuratorn.. haha😂,,. Känslan utav att vara så himla kär är nog den bästa känslan jag vet, att vakna upp på morgonen och få veta att man har världens bästa pojkvän och att man ska krama om honom just denna dag är underbart, eller att bara få vara hemma och slappa framför tvn en hel dag med pojkvännen, underbart !! Jag hittar faktiskt inga nackdelar med att ha pojkvän, jo folk som vill ligga i säng med alla, men vem vill de när man väl har den man älskar och vill spendera sitt liv med?
Jo, ingen..

Jag säger nu godnatt, ska upp ca halv 7 imorgon, så måste få i mig lite sömn, sov gott♡!


  • 830 Readers

Likes

Comments

När jag va runt 12 år tänkte jag mycket på barn, inte att jag ville ha barn i den åldern, men när jag kom upp i 16 åldern. Så blev de ju dock inte, men har drömmen fortfarande i mina tankar. Jag vet att det aldrig kommer att fungera eftersom jag går i skolan. När jag har gått ut i skolan kommer jag garanterat göra min dröm till verklighet, en pojke och flicka, sen kan man ju inte trolla fram de, men 2-4 barn är perfekt.
Men ska fortfarande tjata på pappa om att få en gossig hund. Mycket jobb men jag kommer att fixa det.

  • 942 Readers

Likes

Comments

De va rätt längesen nu, har tagit tillbaka min gamla blogg. Tänkte uppdatera nu varje dag. Ni kanske kan ge mig styrka och tips om vad ni vill läsa?
Video blogga kanske?
Släng in en kommentar så uppdaterar jag imorgon, sov gott♡♡  • 859 Readers

Likes

Comments

Som sagt, jag tänkte starta min blogg nu idag lite smått, har varit mycket nu så har inte haft lust, haft humör & ork för att blogga! Men nu är jag tillbaka! Ge mig gärna tips på vad jag ska skriva om i nästa inlägg så min blogg blir intressant.
Tack :* / F

  • 2208 Readers

Likes

Comments

Visar hur jag fixar mina ögonbryn!

Likes

Comments

Sammanfattar helgen kort eftersom jag inte hade lust att blogga.. haha!
I fredags så kom lite killkompisar till mig, ja det blev väl inte som det skulle, så vi drog ut & så ja.
Igår så var jag på ih, mina gymnaster hade uppvisning så var med där och så, & igår var jag på fest hos Noah.
Idag så vaknade jag klockan 12 sen så sa Ali att han var snart hos mig så fick panik in i duschen. Haha, efter att jag & Ali kollade på the conjuring så snackade vi tills mamma sa att vi skulle iväg, så kollade vi på hus, eftersom jag vill flytta. Sen köpte vi Mac Donalds, så sitter vi här och kollar på solsidan.
Ha det gött babes.

  • 3557 Readers

Likes

Comments

Min syster har öppnat butik, via 11 i Helsingborg! Gå in & titta, fina kläder :) Var på invigningen nästan precis fastän är sjuk.. haha, får väl hoppas att inte alla är sjuka imorgon då... ;)


  • 4649 Readers

Likes

Comments