Det handlar om miljöpåverkan, empati och att stoppa världshunger.

Man pratar om hundratals sätt att stoppa koldioxid utsläpp och miljöpåverkan i världen men aldrig nämner vi vår diet.
Att avstå från att äta animalistiska produkter så som kött, mjölk och ost handlar inte bara om att rädda djuren ifrån att bli illa behandlade av oss människor utan också om oss själva och vår planet.

Svaret på att stoppa den globala uppvärmningen är inte att sluta använda transporteringsmedel eller plaster. Det handlar om att sluta odla växter för att föda boskapsdjur. Vi måste odla dem för oss själva.

Så stoppar vi miljöpåverkan, så stoppar vi tortyr och illabehandling av djur. Men främst av allt, så mättar vi världens befolkning.

Rekommenderar verkligen att se dokumentären "Cowspiracy". Jag såg den på netflix men den finns nog många sätt att se den. Inte bara är den intressant och otroligt bra gjord men den är viktig. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Är på en nagel salong och ska fixa mina naglar. Ska även försöka hitta någon halloween kostym att ha till i helgen. Vad klär ni ut er som?

Likes

Comments

Vaknade upp vid ett tiden idag. Var verkligen så trött efter den långa flygresan så det kändes bra att sova ut vilket jag verkligen gjorde.  Sedan åt jag frukost, tog ett långt bad och kollade på Så Mycket Bättre. Älskar den serien den är verkligen otroligt bra!

Tog också en sväng ner till gymmet vilket var mer utmanande än vad jag trodde. Har inte tränat på flera månader så min kropp är verkligen helt slut nu. Personalen på gymmet hade bestämt sig för att inte ha på AC utan istället öppna dörrarna vilket inte var den bästa idéen kanske med tanke på att det är 25 grader ute... ni kan tänka er hur varmt gymmet var!!

Från 10 grader till 25... Känns väldigt skönt att vara i värmen. Är bara rädd att det kommer vara ännu kallare i Sverige när jag åker hem igen haha. Nu ska jag ta dusch nummer 2, puss. 

Likes

Comments

Efter en otroligt lång och ensam flygresa så är jag framme i Shanghai. Sov ytterst lite på planet med tvingade mig själv att vara uppe tills nu så jag kommer in i rätt tidszon.

Har ätit middag med pappa och nu ska jag somna till en film, puss

Likes

Comments

Då är man hemma i Sverige igen, känns väldigt bra. Gårdagen spenderades i skolan och avslutades med en fika med mina vänner. I helgen ska jag bara umgås med mina fina vänner som jag saknar något enormt.

Likes

Comments

Då har jag packat klart och är redo för att åka hem till Sverige imorgon.

Ska flyga ensam då pappa ska stanna kvar här. 12 h ensam känns sådär och jag har inte laddat ner filmer eller något eller.. Ska se om jag kan göra det nu. Får väl slänga ner en bok i värsta fall..

Känns bra att få komma hem, har inte varit i Sverige på 2 månader. Kommer nog bli en chock speciellt med vädret. Här är det ju 20 grader som kallast men genomsnittet per vecka ligger fortfarande över 25. Har inte använt en ända kofta här så vi får se hur det ska gå haha.

Nu måste jag sova, det blir sannerligen en lång dag imorgon.

Likes

Comments

Igår så var jag hemma hos en killkompis med massa andra och grilla s'mores och spela beerpong. Det var jätte mysigt!

Idag ska jag nog gå på bio och kanske äta middag innan. Vi får se. Puss

(Har lov nu i en vecka om ni undrar, chinese holiday)

Likes

Comments

Hello!! Last night was a good night. Jag åkte in till ett jätte mysigt område mitt i stan för att möta upp Jacqueline och Shayna på middag. Vi åt på en italiensk restaurang och för mig blev det en go pasta med gambas.

Efter det mötte vi upp lite andra kompisar på en bar som heter perrys, sedan drog vi vidare till nästa bar och spela lite beerpong. Ännu senare på kvällen fortsatte vi till en klubben Muse.

det var en fartfylld kväll med mycket dans och skratt! När muse hade tömts på människor gick vi till the bund då det ligger ungefär 5 min ifrån klubben för att kolla på utsikten som va rather blurry.

Likes

Comments

  • Blogkeen
  • Nouw
Search
Nouw Magazine
Title