Hejhej!
Jag tänkte bara lite kort skriva om mig själv. Jag heter Filippa, bor i en liten stad som heter Falun, är 14 år och går i 9:an. Jag tycker om att träna och dansa (jag dansar 4 gånger i veckan), och är ganska engagerad i skolan också. Jag är en rätt så vanlig människa, som har sina bra och dåliga dagar, men mestadels är jag glad!

De senaste dagarna har jag typ pluggat den lilla tid jag har haft hemma. Vi har två prov nästa vecka, vilket kanske inte låter som så mycket, men jag verkligen hatar att behöva bli stressad på slutet, för det är oftast då jag känner mest prestationsångest.
Det går bra för mig i skolan måste jag ändå säga. Jag har lätt att lära mig och jag har inget emot skolan. Men iochmed att det går ganska lätt, sätter jag också jättehöga krav på mig själv. Jag vet att "betygen spelar ingen roll i 9:an", men jag kan inte hjälpa att jag alltid vill bli bättre än jag redan är. Ibland måste jag nog chilla med mina krav på mig själv. Därför kände jag att jag förtjänade en paus, så därför har jag satt mig i badet. Kanske också för att vi orienterade idag. Det var inte jättemysigt... Det har regnat hela dagen så ni kan ju gissa hur mysigt det var att springa genom all blöt mossa och i alla stigar som var täckta av vattenpölar. Jag var inte så ren och torr när jag kom hem kan man säga!

Nu ska jag bara ta det alldeles lugnt sista tiden innan jag ska sova, så jag säger väl godnatt!! //Filippa

Likes

Comments