​Ibland får jag ryck, och idag var en sån dag! Det här med att blogga, jag gillar verkligen att skapa och lägga ut mina bilden men får aldrig till bloggen som jag vill, brukade vara duktig på det där med att designa MEN så ändrade som på blogg.se hur man gör och nu är jag LOST! Men vi kanske kör på här..

Idag är det övningskörning som står på schemat och sen hoppas jag att min doggybox kommer idag som är till hundarna så vi kan spela in en liten video...

hoppas ni har en bra dag 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Det bästa med Grancanaria är värmen, just det att den är så lagom. Jag ogillar att svettas dag ut och dag in utan jag tar gärna på mig en tröja på kvällen samtidigt som solen värmer alldeles sådär lagom.

Idag är det nyår och att se tillbaka på året är känslosamt. Har flyttat, tagit studenten, lämnat över min ena hund till en fodervärd, firat ett år med min pojkvän , rest till Kreta, Thailand och avslutar du året i Gran canaria. Har stora förhoppningar på 2016, ska jobba mot att få jobba med ett jobb som jag verkligen vill..har även fått lite möjligheter för det så är positiv. Flyttar till en ny lägenhet med pappa i Februari, flyttar förhoppningsvis hemifrån framöver. Tar förhoppningsvis hem min hund igen. Tror det blir ett bra år.

Likes

Comments

Befinner mig just nu iklädd pyjamas i något som man nästan kan kalla paradiset, kanske inte riktigt men nära, Gran canaria. Min mamma, styvpappa och lillebror+ hund flyttade ner hit i början på september, Så jag och min pojkvän har haft denna resa bokad redan sen April i år så att äntligen få komma hit har varit helt underbart. Vi kom hit i måndags och har än så länge badat i poolen dom har bara trappsteg ner, vi har ätit på resturang, promenerat i en öknen och sätt ett antal filmer. Är riktigt avslappnad här, men det har inte varit bara frid och fröjd...För ca två veckor sedan så var jag i thailand med min pappa, storebror och andra lillebror. Där kom det en hund fram till mig som inte lärt sig att bitas på lek inte är helt okej. Så han började bita mig, inte alls farligt men började blöda på foten, antagligen en reva av klo. Men efter att ha googlat på rabies och just att jag är en väldigt nojjig person så far vi mot doktorn där jag började en rabiesvaccinering. Fem sprutor skulle jag ha , två tog jag i thailand, en hemma i Sverige och sedan dom två sista i Gran canaria. Detta trodde ju vi inte var något problem men doktorn sa att dom inte hade det och skickade oss till apoteket för att köpa det, apoteket skicka oss till ett annat sjukhus och dom skicka oss till ett annat apotek..Det verkade hopplöst men på jul då jag skulle ha sprutan så tänkte vi åka till ett större sjukhus men för att hinna med julmiddagen provade vi en sista gång på sjukhuset nära oss. Håkan berätta då att hunden som bet mig hade rabies och då ni då gick det helt plötsligt bra att få den. Så nu är den oron över och min semester fortsätter.

Likes

Comments