HEEJ på er idag har varit en fett tråkig dag men ibland har man såna också.

Men nu så tänkte jag skriva vad jag gjort idag iallafall.

1.Jag vaknade och satte på Youtube.

2.Min kompis Elvira ringde och vi pratade i någon timme typ.

3.Jag satte mig och spela Sims.

4.Och sen så kom min pappa,lillebror hem och då skulle vi äta mat.

5.Jag sminkade mig.

6..Sen så åt jag Donken.

7.Och sen så pratade jag med mina andra kompisar och åt popcorn.

8.Nu så sitter jag här och skriver +Lyssnar på en podcast.

9.Typ sen ska jag bara sova oså.

Ja det var min dag fett tråkigt som jag skrev innan men imorgon ska jag föröka ta tag i livet och typ städa mitt rum till 100% oså aah det var det,Baiii


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu är det fredag!! Eller när jag skriver detta är det torsdag men whatever jag vet typ vad som kommer hända imorgon..

Först kommer jag vakna sen så kommer jag åka till skolan och då så kommer jag göra ett omprov i matte... Haha jag är sämst på matte jag lovar jag kommer få F i matte betyg.

Okej skit samma, min skola (högstadiet+6:an) har varje år ett lucia uppträdande eller dem som vill vara med anmäler sig och sen tränar vi 2 ggr i veckan. Det som blir av all träning är att på lucia dagen så kommer först kommer alla A-klasser och sen B-klasser och kollar på oss när vi sjunger (vi står på en stor scen när det är helt mörkt eller det är bara våra ljus i händerna och lucians krona som lyser upp) När jag gick i typ 4:an så var det så magiskt att titta på det för det var fint.

Aja tillbaka till imorgon det var därför jag började skriva om lucia såhär är det att jag börjar skolan 08:20 och då så har vi lucia träning men jag kan inte gå för att jag har MATTE-OMPROV!!! Asså jag vill ju mycket hellre gå på träning och få sjunga i en timme istället för att skriva matte...

Hejdå du som precis tagit tid av ditt liv för att läsa om mitt liv kul va?


Likes

Comments

Okej nu tar vi detta igen nu ska jag börja blogga på riktigt.

Jag funderar faktiskt på att radera alla mina andra inlägg för att jag skäms typ över dem. Liksom dem är skit tråkiga och när jag startade min blogg så var det sommarlov tror jag och på mina sommarlov så brukar jag typ inte göra något men detta år som kommer ska det bli riktigt bra har jag bestämt.

Jaja jag tänker ju börja blogga oftare nu då (slår vad om att det håller i typ en vecka) men jag ska försöka och det är ju det som räknas ändå.

Jag ska försöka blogga dem dagarna där något händer i mitt liv fast idag har det inte hänt så mycket jag fick 23/27 på ett So prov och så har jag pratat med min vän som var ledsen oså.

Men ja jag hoppas att ni vill läsa min blogg och så syns vi när det hänt något kul.

(orkar inte lägga in någon bild just idag)

Likes

Comments