Den 14 december 2017 fick jag nog med att vara sjuk hela tiden och känna mig tjock. Tröjor som inte passade, bara stretch jeans och skor som inte passar då för svullna vader. Vilket ledde till att jag inte ville vara med på foton längre. Så jag ville få tillbaka mitt liv igen så den dagen började jag med Paleo/LCHF dieten. Eller som jag kallar det "min nya livsstil".

Vilket betyder att jag inte äter potatis, pasta, ris, bröd och sötsaker som med LCHF dieten. Men jag äter ändå alla grönsaker och frukter som man egentligen inte får på LCHF. Därtill äter jag också alla mejeri produkter vilket inte ingår i Paleo dieten.

Så därför äter jag en blandning mellan LCHF och Paleo. Vilket funkar för mig.

Dessa senaste veckorna har jag förlorat 4kg vilket är inte mycket men jag har haft mer energi, klarat av att stå/gå för längre perioder, minskning av svullnad och fått tillbaka min ansiktsstruktur. Dock har jag 20kg kvar till min målvikt och kan inte vänta tills dess.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag fyller min fantastiska mamma år. En dotter, fru och mamma som alltid sätter andras behov över hennes egna, alltid rättvis och främst av allt den bästa personen jag känner.

Så idag ska vi fira dig och försöka bevisa vad du betyder för oss, vilket jag anser är ett omöjligt försök för vi skulle aldrig kunna säga eller visa allt du har gett oss.

Jag älskar dig!


Likes

Comments

Hej och välkomna till min blogg!

Mitt namn är Filippa Fridh och jag är 18 år gammal vilket jag fortfarande inte kan förstå, då det känns som igår som jag fyllde 12 år. Men men...

Jag går andra året på naturvetenskapsprogrammet och jobbar som simtränare på Eslövs simsällskap. Så här kommer ni få läsa allt från mina tankar, min vardag och allt däremellan.Likes

Comments