JUL DAGEN

Igår var det jul dagen & det firade vi med trevligt sällskap & en utgång. Dagen började med att jag & Lena (Genris syster) satt och drack te tillsammans, sen åkte vi hem till henne & gjorde oss i ordning. Jag sminkade henne & plattade hennes hår exakt så som jag brukar göra. Resultatet vart verkligen så fiint!

Mot kvällen när Genri hade gymat klart så gick vi till hans bror & umgicks lite innan vi gick ut tillsammans. Kvällen började bra men den sluta inte exakt som jag hade tänkt mig. Kände mig inte så jätte sugen på att stanna kvar där, så Lena följde med mig hem.

Nu sitter jag i soffan & dricker mitt favorit te, blåbär. I dag kommer det va en väldigt lugn dag. Fins inte jätte mycket att göra eftersom det inte fins något internet förutom dom 3gb jag har kvar i min mobil... Försöker spara på dom så jag kan uppdatera er med blogginlägg & bilder varje dag.

Sitter och funderar på vad jag kan göra... man kanske ska ta tag i att rensa bilderna i mobilen? Kan inte bara va jag som har 100 screenshotar från reseplaneraren...

XOXO LIPPSY

Filippa Engberg (LIPPSY) Lena Teivald ❤️

  • 2 760 visningar

Gillar

Kommentarer