Hej på er, long time no see! Eller vad det är man säger?

Det har hänt lite sen sist om man säger så. Jag har för det första börjat förbereda mig ordentligt inför studenten. Har beställt min studentmössa och tittat ut studentklänning. På min skola kommer det tyvärr inte hållas någon bal så jag kommer förhoppningsvis gå på min pojkväns bal istället om det blir någon där dvs. Med det sagt kan jag berätta att balklänningar även är något jag börjat titta lite närmre på, men avvaktar med att beställa förrän jag är helt säker på att det blir någon bal för mig. Jag är så peppad på att ta studenten och få känna den friheten i livet. Det känns som en stor port öppnas som hållit hela mitt liv innestängt fram tills nu. Kanske har jag fel? Kanske blir det inte alls någon frihet. Jag har dock en stark känsla av att det kommer bli härligt att äntligen få styra sitt liv i den exakta riktning man vill.

Jag har nämligen så mycket planer inom bara den närmsta framtiden. Jag kan nämna en sak och det är att jag nästan spontant köpte en resa till Venedig. Jag ångrar det dock inte alls. Är endast taggad, och lite nervös. Första resan på egen hand ju!! I julklapp fick jag även en bok som heter "Upplev Sverige" som jag tittat ut. Det var nog en av de bättre julklapparna jag fick om jag ska vara ärlig. Denna bok ger mig så mycket glädje och inspiration till att se alla Sveriges hörn och uppleva allt.

Jag är nyligen hemkommen från Borås då jag spenderat 12 dagar med min pojkvän, och jag måste säga, efter denna gång känns allt annorlunda än tidigare - på ett bra sätt. Jag och min pojkvän har haft långa djupa samtal om framtiden om hur vi båda vill att jag ska flytta upp där efter studenten och innan yrkeshögskola väntar för mig, och detta har gjort mig otroligt exalterad. Så denna gång kändes otroligt seriös och jag känner mig så vuxen som planerar framtiden med han jag vill spendera mitt liv med. Jag kan verkligen se mig själv bo där uppe, kanske inte på samma ställe i massor av år men som en början av det vuxna livet. Naturen är så mycket mer spännande att vara i och fota än här nere eftersom här har vi knappt någon natur. Bakom där han bor finns en liten skog som såg så magiskt vacker ut en dag när det var fullt med frost på träden och kunde inte låta bli att ta några bilder. Jag har även så mycket mer inspiration när jag är där uppe och kommer på saker som hade varit fullt möjliga här med men på något sätt inte lika kul. Framtiden känns så lockande och den får gärna komma fort!


Detta är ett exempel och bevis på att min inspiration är bättre där uppe. Jag hade kunnat ta en sån här bild här med, men hade aldrig tänkt på det eller tänkt i de banor jag gör där. Denna bild är även en sneakpeak som kommer finnas med i min bok.

Likes

Comments

Hej på er!

En sak jag glömde nämna i mitt förra inlägg är att jag är väldigt inspirerad av Sveriges natur och kultur. Tack vare den är jag glad att få bo här. Dock har jag inte sett så mycket av Sverige än. Så därför har jag som nyårslöfte till nästa år att åka runt till olika platser i Sverige och fånga speciella ögonblick. Jag tycker även det är en bra början att resa runt lite här på hemmaplan innan man ger sig ut i världen.

Som tur är har jag en pojkvän som bor i Borås där både människorna och naturen är helt annorlunda från där jag bor, så det här med annan miljö har kommit gratis till mig på ett sätt. Det har även inspirerat mig till att vilja detta eftersom jag tror att många ser bara alla flotta stränder och hav på andra sidan jorden. Jag vill uppleva allt så för mig är det inte det enda jag ser och vill. Detta utnyttjar jag naturligtvis, så idag tog min pojkvän mig till en utkiksplats så man såg hela staden. Stället hette Ryssby Klint har jag för mig. Otroligt vacker utsikt. Jag håller just nu att planera lite inför 2017 så jag återkommer snarast om mina kommande små äventyr!


Likes

Comments

Hej allihopa!

Kan säga att det känns så sjukt konstigt att blogga igen! Hade en hel drös med bloggar från 9-15 år men la ner bloggandet lika snabbt som jag började. Nu är jag tillbaka igen några år senare, dock med en helt annan användning av bloggen än tidigare..

​Vem är jag då undrar ni säkert? Jag heter som sagt Filippa och går mitt sista år på det estetiska programmet. Jag älskar mat, att resa omkring och enhörningar. Jag har även en pojkvän jag i skrivande stund varit med i 14 månader. Vi bor 32 mil ifrån varandra men klarar det galant. En annan sak jag verkligen brinner för är att göra listor. Främst listor över saker jag skulle vilja göra i framtiden, stora som små. Det kan vara allt från att köpa den där extra speciella tröjan till att resa jorden runt. All min inspiration kommer ifrån WeHeartIt, Pinterest och resemagasinet Vagabond. 

Bloggen är till för att jag ska visa när jag uppnår saker på mina listor och samtidigt inspirera. Bloggen är även till som ett showroom för mina foton. Till våren kommer jag ha gjort färdigt en fotobok som jag får se hur långt jag tar det till, och jag kommer även att öppna en Etsy butik för att sälja prints. Går det bra där kommer jag nog även sälja tröjor, mobilskal, muggar etc med mina bilder printade på. Bloggen kommer bli en härlig blandning av både fotografi och inspiration. 

Håller alla tummar och tår för att detta ska bli bra! Är bortom uppspelt över att få dela med mig av mitt liv och alla nya projekt jag ständigt har. Välkommen till mitt liv!

Likes

Comments