Skoldagen startade, inget speciellt. Hade ett prov och ett förhör. Sista lektionen skulle jag haft slöjd men den blev inställd så jag och en kompis drog till torget och kollade lite i butiker. Efter det drog vi hem till mig, åt lite och snackade massa skit. Efter det har jag inte gjort så mycket bara chillat och fixat lite på rummet. Nu ikväll ska jag bara ta det lugnt kommer antagligen kolla på serier hela kvällen. Kram Filippa
Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag hade tänkt att dela med mig av mina favorit träningslåtar och lite tränings tips.

Låt nummer ett är Used To Have It All, det är en lite lugnare låt. Men tempot i den är fortfarande bra att träna till. Den används ofta på pass på gymmet allt ifrån danspassen till bodypump.

Låt nummer två är Take It On, detta är en fartfyld låt. Jag älskar att dansa tillen eller bara lyssna på den för att få lite motivation.

Låt nummer tre är Crick Neck, det är en av mina absoluta favoriter. Jag älskar att träna alla slags träning till den låten.

Låt nummer fyra är Don't Let Me Down, jag måste rekommendera er om en dans som finns till denna låten. Det är bara att klicka in på denna länken för att hitta den https://youtu.be/IHsENSvcrJ4

Sista låten är people, denna låten tycker jag är perfekt om man ska ut och springa eller gå för den delen.

Hoppas ni fick någon inspiration, Kram Filippa

Likes

Comments

Bästa skönhetsprodukten? Nu till hösten är en bra ansiktskräm det allra viktigaste för mig. Men också återfuktande ansiktsmasker och jag måste tipsa er om att göra era egna. Det är super enkelt och många ingredienser har ni säkert redan hemma. Jag och en kompis gjord en för några kvällar sedan på havregryn, vatten, olja, honung och kakao.

Vilken färg har du helst på naglarna? Nu till hösten skulle jag säga mörka förger allt från svart till rött.

Favorithöstplagg? Jag måste säga kappor, dom är trendiga, finns i många modeller och framför allt så sjukt snygga.

Favoritaccessoar? Toffsar, toffsar,toffsar allt från scrunchie's till NK toffsarna.

Favoritfärg på plagg? Mörkgrå eller mörka färger generellt.

Favoritserie? Just nu är det pretty little liars, nyss börjat kolla om.

Vad gör du helst en regnig dag? Kollar netflix typ eller är med någon kompis och har spa dag.

Fick bli ett kort inlägg idag hoppas det är okej, kram Filippa

Likes

Comments

Godmorgon på er, Idag har jag inte så mycket planer. Jag ska till skolan, men mitt schema är ganska chill idag så det är lugnt. Många kanske inte vet det om mig men jag kan tycka skola kan vara ganska roliga. Inte alla lektioner då men många av dom. Idag har jag t.ex. idrott vilket jag älskar, jag vet att det är många som inte gillar det av olika anedningar och till er vill jag säga kämpa på. Själv har jag tiori på idrotten idag och det kanske inte är min favorit men det måste också göras. Efter skolan ska jag hem en sväng, käka lite mat och sedan drar jag till stallet. Ha en bra dag kram Filippa

Likes

Comments

Just nu kommer det inte upp så mycket bild inlägg. Det beror mest på att jag inte hunnit ta några bilder alls och för att jag inte riktigt har kommit igång än men det kommer och jag jobbar på det.

Min dag i annat har vart bra, vart i skolan och efter det gick jag och en kompis till torget och letade present till hennes mamma. Men sedan dess har jag bra vart hemma och kollat Netflix och laddat upp en bild på instagram. kram Filippa

Likes

Comments

Hur gammal är du? Jag är 14.

När vaknade du idag? Jag vaknade 07:20

Vad åt du till frukost? Lite yoghurt.

Vad har du gjort idag? Jag har vart i skolan och snart ska jag till gymmet.

Vilken film såg du senast? Death note.

Är du besatt av någonting? Min mobil och serier.

Hur går du helst klädd? Jeans och en tröja.

Är du morgon eller kvällsmänniska? Jag är definitivt en kvällsmänniska.

Vad köpte du senast? Jag köpte några scrunchie tofsar, tycker verkligen att dom är så söta

Vilken är din favoritaffär? Jag gillar Zara men också Abercrombie & Fitch.

Likes

Comments

Hej! Mitt namn är Filippa och detta är min ny startade blogg. Jag har aldrig gjort något som detta innan så vi får se hur det går. Här kommer ni mest få läsa om min vardag men det kan även komma lite mode inlägg med mera. Hoppas vi ses snart igen.
Kram Filippa

Likes

Comments