Hej alla fina, Mitt bloggande har ju varit väldigt dålig de sista veckan. Det beror på att jag varit sjuk och därför inte orkat skriva något sedan har jag inte haft så mycket att skriva om heller eftersom jag då legat hemma bara. Det har även varit väldigt mycket i skolan så jag har inte riktigt haft tiden heller. Jag tänkte försöka börja blogga kontinuerligt nu.Tänkte i veckan skriva lite om mina vårfavoriter med mera så håll utkik.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej alla, Sitter just nu och drömmer mig bort till varmare breddgrader. Tänk vad skönt att bara komma bort från kylan, snöstormar och all stress i vardagen. Att bara få njuta och ta det lugnt i värmen, det vore ju helt underbart tycker jag. Att få slippa allt pluggande skulle också vara väldigt skönt, har verkligen hamnat i en period där jag känner mig extremt trött på skolan. Vet att vi precis haft lov så ska egentligen inte klaga men skulle vara så skönt att bara få komma bort ifrån allt ett tag.

Lägger in lite bilder från när jag var på ön Zakynthos i Grekland, det är verkligen ett helt kanonställe att åka till, så himla fint där verkligen. Så om ni planerar in en semester så tycker jag verkligen ni ska kolla in Zakynthos!

Likes

Comments

Hej allihopa, jag tänkte att jag skulle börja blogga. Jag kommer att publicera allt från mode, smink och resor till saker som jag varit med om och mycket mycket mer.

Eftersom jag är ny på det här och inte riktigt vet vad folk gillar så tar jag därför mer än gärna emot förslag på vad folk vill läsa och se. Vad tycker ni är mest intressant att läsa på någon annans blogg?

Till sist tänkte jag göra en liten kort presentation om mig så ni får en uppfattning vem jag är. Jag är en 17 årig tjej som bor i södra Dalarna. Jag älskar smink, mode, träning och umgås med mina vänner.

Hoppas ni vill följa min blogg!
Likes

Comments