Här är bilder ifrån hela jullovet. De är ifrån julafton och sedan från Stockholm där vi firade nyår!

Här är ifrån när vi klädde granen och sen när den va klar.

Dehär är sedan ifrån julafton. En bild på mig hur jag såg ut och sedan på julmaten uppe hos mormor och morfar! Jag gillar inte julmat men lyckas alltid äta lite köttbullar!

Dessa bilder är sedan ifrån Stockholm när vi var uppe där över nyår! Ska vara ärlig och säga att jag inte ville upp dit. Efteråt kan jag säga att de inte var jättekul men inte så farligt heller. De slutade med att vi shoppade och gick på vasamuseet den här dagen.

Här är bara lite bilder från Stockholm. Älskar verkligen att vara i storstäder över juletider!

Modellade även lite, såklart ;)

Detta var vad vi åt plus cheesecake som efterrätt. Kan bara säga MUMS!

Så tillslut, från mig, God jul och gott nytt år! <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Många frågar om man är intresserad av någon, ofta. Men vad ska jag svara? Hur ska jag förklara allt som har hänt? Eller hur jag fortfarande gillar honom? Eller hur jag tror jag älskar honom?


Jag var inte vän med han i början, skulle nästan kunna säga att vi inte ens kände varandra. Men mycket hände i mitt liv i början av 2017. Jag visste inte vem jag skulle vända mig till, så jag vände mig till han. Och av någon anledning som jag inte än kommit på, hjälpte han mig. Öppnade sin famn och tog hand om mig när jag var nära botten. Men jag tror inte han fattade hur mycket han faktiskt hjälpte mig.

Och hur nära blev vi inte? Minns alla små stunder, såna han möjligtvis inte ens tänker på hände. Som när han nämnde min highlight i scenljuset. De gånger han sa jag såg söt ut. Våra dåliga skämt vi hade tillsammans. När vi tittade på film tillsammans, minns vilken film vi såg och minns vissa små saker under filmen. Allt detta känns så långt borta nu.

Jag är fortfarande inte säker på vad som hände. Vi hade planerat till sommaren. Men vi slutade prata, först bara lite, men sen tillslut pratade vi inte alls. Efter vi hade sagt att vi hade känslor för varandra. Och båda visste att nu inte var en bra tid, så vi lät bli, sa att vi skulle vara vänner, men fortsätta prata precis som innan. Min största rädsla var att vi skulle tappa kontakten helt. Ibland önskar jag jag bara kunde ha varit tyst. Och vi tappade kontakten, helt.

Folk sa att jag skulle glömma honom. Och såklart ville jag inget annat. Gud vad lätt de hade varit. Men jag kunde bara inte. Jag kan fortfarande inte. Kanske är jag bara en dum liten unge, en tonåring som inte tänkte. Kanske till honom är jag bara en annan tjej. Han kanske till och med tycker jag är konstig som håller kvar, efter vi knappt pratat på ett halvår. Och jag förstår han. Han vill inte ha något med mig att göra. Och jag kan inte släppa han.

När jag sa hur jag kände nämnde jag att jag gillade honom. När jag frågade min närmaste kompis hur fan jag inte kan släppa honom, sa hon något jag fortfarande tänker på. "Kanske kan du inte släppa honom för att denna gång var det ingen liten "crush", denna gång kanske du älskade någon på riktigt". Och kanske gör jag det. Men åter igen är jag nog bara en dum förvirrad tonåring.


Kanske hoppas jag fortfarande att han ska komma tillbaka, vilja prata med mig igen. Jag kan inte komma på vad jag gjorde fel. Men jag jobbar också varje dag för att bara glömma honom. För varför ska jag bry mig om honom när han helt klart inte bryr sig om mig. Men jag kan inte vara sur på han, inte alls. Jag är bara så förvirrad, fortfarande.

Likes

Comments

Nu kommer bilderna från Köpenhamn. De var jag och pappa som åkte tillsammans. Så vi var borta över 3 dagar. Sååå mysigt.

Var halloween-marknad inom ett område så vi spendera en heldag. Var miljoner pumpor överallt!

Sen var vi ute på promenad andra dagen. Slutade med att vi hade gått 1,5 mil. Då hade vi gått förbi lilla havsfrun, någon slags fästning och sedan varit inne vid de fina husen.

Sista halvdagen var vi bara på stan och shoppade lite. Väldigt mysigt och fick faktiskt med mycket fint hem. Mycket i sminkväg :))

Tills nästa gång <3

Likes

Comments

Hej igen!
Nu har jag inte lagt ut på länge, det är bland annat för jag har legat i influensa 1 vecka. Inte kul alls. 40 graders feber och sen hosta som inte släppt än!

Annars har jag under tiden jag inte uppdaterat här även haft lov ju! Skitkul eftersom jag som jag nämt varit i Köpenhamn. Så bilder därifrån kommer nästa inlägg.
Medför lite höst-bilder i detta inlägg som jag tagit!

Nu ska jag bara vila och titta på film, det är det ända detta väder tillåter...

Likes

Comments

Heej!

Jag tänkte bara skriva lite snabbt vad jag har för planer över lovet och om jag gör något specielt.

De ska faktiskt bli skitkul för jag ska till Köpenhamn och bland annat shoppa och gå på något tivoli?

Jag ska även till tandläkaren och gå och göra naglarna på måndag!! Så taggad, tror de blir några mandelformade med någon nertonad rosa ish?!

Sen har jag som mål att träna 3-5 ggr i veckan, ungefär så mycket jag gör en vanlig vecka, tror de blir svårare nu när de är lov, ligger ju hellre i sängen.

Sen så ska jag hänga mycket med kompisar, så roligt?!

Önskar er alla ett bra lov! Bilder från Köpenhamn kommer!!

Likes

Comments