Okej, jag säger såhär innan ni väljer att läsa detta tråkiga, men viktiga inlägg. Detta jag kommer skriva nu är inte för att jag vill ha uppmärksamhet , eller att jag vill att ni ska tycka synd om mig. För nej det är inte synd om mig, jag klarar mig fint, men jag måste få skriva ut mina känslor. Det är det jag gör för att må bättre. För det gör jag, då har jag de inte inom mig utan någon annan stans. Så om ni bara tänker hata på mig så läs inte detta. Klicka är ifrån och gör något vettigt stället :) Bra då vart det avklarat.

Så.. Valde jag detta liv?

Jag mår inte bra, inte alls. Mitt leende på läpparna jag har genom dagarna förvinner när jag ska sova, när alla tankar kommer. Mitt leende förändras till ett ledset uttryck som ständigt får mig o gråta. alla dessa tankar som snurrar i mitt huvud exploderar, alla på samma gång. Ett, två, tre- PANG. Min smärta inom mig blir till ett fullkomligt kaos, där fler och fler tankar rullar in, som en drive-by. Dessa tankar är de jag mår dåligt av. Att leva i chock och oro är inte det roligaste att göra kan man säga.. Idag är tankarna färre än vanligt, idag är tankarna noll. Jo, jag har förstås ett par tankar, men inga som få mig på sämre humör än vanligt. Imorgon har jag möte med socialen, eller rättare sagt en såkallad "behandlig". -BULLSHIT, hur ska man kunna hjälpa mig? Jag är som ett olöst fall som aldrig går att lösa. En självklarhet är att jag inte kan hjälpas. Och vill ni vet varför? Jo, för jag vill inte bli löst. Jag vill vara såhär, men inte må såhär. Men det kommer ta slut nån gång väll? Eller?

Egntligen kallar jag pesonlgen detta inte depression, utan det är alla läkares ord, depression är ett löjligt ord tycket jag. Varför ska man sätta ett namn på hur man mår? Jag har inte förstått det än. Jag har 3 viljor i livet, och eftersom dessa viljor inte genomgått mår jag såhär. Det låter rätt efterblivet, ellerhur? Ganska ologiskt faktiskt. Men så är det, ologiskt. Idag är jag negativ om allt. Precis allting. Jag har ju aggressionsproblem, det vet jag ju. Alla i min omgivning borde veta det vid det här laget. Men aah, har slut med ord och nu väntar vi tills ett roligare inlägg. Puss :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag så vaknade jag klockan 15:20 typ. Kan bero på att jag har vart vaken till 04:30 och kollat på serien "Friends" hela natten, men ser man ett avsnitt så måste man ju se minst tio, ellerhur? Det är ju ändå världens bästa serie ändå, man kan ju inte låta bli o skratta. Mina favoriter är ju Rachel och Joey. Dels för att Rachel är ju as snygg och Joeys dumhet och humor slår ju allt!

Men skämtosido, idag så ville mamma åka o plocka svamp. Mest tror jag var för jag föreslog det eftersom jag hittade massor av kantareller på vägen när vi red ut igår. Vi käkade först, pastasallad för er som vill veta (haha). Och sen drog vi ut, vi åkte till Velanda där vi brukade gå med Elsa innan (våran gamla hund). Jag tror vi gick i ca en timme innan vi hittade första svampen. Eller ja första och sista. Jag hade sån träningsverk från igår eftersom jag körde lite hemmaövningar, bland annat mycket mage med gymboll och även nån liten rump och ben styrkeövning med 35kg vikt. Så jag orkade inte gå långt alls, och eftersom mamma har jobbat från kl 06:00 så vart hon trött också så vi nöjde oss för idag. Vi tänkte göra ett nytt försök till helgen, i en annan skog där vi bott innan. Där jag växte upp, där fanns det massor av svamp. Så slutresultatet blev typ 5 kantareller, inget alls faktiskt. Men jag äter inte svamp, så för mig gör det inte så mycket faktiskt. Men resten av familjen äter ju de, men vi får hitta mer nästa gång tänker jag.

Denna veckan kommer vara ganska slö, imorgon ska jag hjälpa mamma med tvätten. På torsdag ska jag åka till Ceceline och sova över för på fredagen ska hon klippa och färga håret och hon ville ha med mig. Så jag ska dit. Och i helgen hoppas jag på att få sova hos pappa, för jag vill gärna träffa min crush och han bor ju i Lilla Edet, där pappa bor. Men vi får se hur de blir med det.

Tänk att det bara är 3 veckor kvar tills skolan börjar (!!!!) jag är faktiskt rätt "taggad" för jag brukar personligen gilla skolan. Men mina vänner verkar inte så taggade alls. Jag ska ju börja ny klass, eller ja, skolan har gjort om 8 klassorna så istället för att gå i "B" går jag i "C" nu. Längtar efter min IPad som man får i skolan. Eftersom min telefon är lite halvtrasig så vill jag ha den. Och sen längtar jag efter att få ge allt jag har och få se bättre resultat i slutändan, bättre betyg osv.

Nu ska jag äta mina körsbär som jag köpte igår och se på Harry Potter, min favorit film. Såg tvåan igår så ska se trean idag tänkte jag. Mest för att vila mina ben och pusta ut efter 2h i skogen, eftersom det är ganska jobbigt för mig dels för att jag har astma och andra anledningar. Och senare ikväll tänkte jag träna lite, mest mage och armar för att vila benen och ta det imorgon istället. För på torsdag ska jag vila eftersom jag ska till Cessan och vill inte träna hos henne utan vill bara umgås med henne. Funderar även på om jag och hon ska ut och äta på torsdag. Får se hur det blir med de.

Nej, jag kan skriva hur länge som helst men då orkar ni inte läsa mer. Så vi hörs imorgon istället!

Likes

Comments

Då var vi här igen, stallet. Blandade känslor där faktiskt, jag vet inte hur jag känner för ridningen egentligen.. Har nästan tappat suget och lusten helt med hästar. Varför vet jag inte, men jag har ju inte haft så tur med hästeriet. Alltid när jag fastnar för en häst ska det alltid på något vänster förstöras. Svea, Lovis, Tessan, Ginny, min finaste prinsessa - Doria, ja listan kan bli lång.. Alltid förstörs banden mellan mig som ryttare och häst. Det är som ett tecken på att jag inte ska rida på något sätt. Det är ju superkul att vara i stallet, verkligen!! Men det finns baktankar i allt. Tänk om Crux blir sjuk, han är ju ändå rätt gammal. Men ändå frisk och fräsch. Då spricker det.. Men i nuet är det bra, har en underbar häst som ger allt för sin ryttare.. Snällare häst får man leta efter.

Men iallafall, bortsett från allt negativt har det vart en bra dag. Vi red ut i ca en o en halv timma och utforskade nya ridvägar. Vi hittade både kantareller och massvis av blåbär och lingon. Fina gärden som man kan galoppera över fanns det också. Men även massor av havrefält som han mer än gärna ville äta upp. Men eftersom han är så glupsk är det inte bra för han att äta havre. Havre är ju ett sädesslag som ska blandas med saliv när hästen tuggar. Och det gör inte han. Utan han sväljer allt halvtuggat och helst helt, vilket inte är så bra för hans mage. Så havre ska vi hålla oss ifrån. Men annars gick det bra, det var fint väder och solen sken!

Här har ni några bilder, några få jag tog när jag skulle släppa ut honom i hagen & när han äter sin lunch och på en bild ser man mig osminkad haha :)

Likes

Comments