Header


        2die4

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

asså sorry för att jag inte har bloggat men jag hade glömt av mitt lösenord och lite andra saker har hänt. Men idag är det sommarlov. Skit va gött! Men det käns inte som det. Men jag har nu precis kommit hem från badet med 2 kompisar. De va kul. Sedan gick jag till min mammas jobb eftersom det ligger typ precis vid där vi badade. Jag gick dit och åt, sedan hem. Så nu sitter jag och FaceTimear me Isabel. Haha vi pratar inte bägge håller på med anda saker hon kollar på PLL å ja bloggar haha. Men nu ska vi grilla och äta tårta. Vi har köpt en ny lägenhet i Lysekil så vi ska åka dit om någon vecka. Vi bor ju typ i Lysekil på sommararna. De e ju fint och varmt där. 

Likes

Comments


1. Tvätta ansiktet noga! Att få bort sminket är viktigt, om du har sminket under natten är det risk för finnar och annat ohyggligheter.

2. Använd rengöring, ansiktsvatten, kräm, och ansiktsgel och ögonkräm från samma märke och serie. Oftast jobbar de mycket bättre med varandra. Jag har alla mina ansiks produkter från Apoteket.

3. Borsta inte håret blött. Håret är mer ömtåligt när det är blött. Vänta hellst till det torkat, ifall lite tort.

4. Denna är sååå viktig! Använd olika handdukar för ansikte, händer och kropp. All smuts försvinner inte från händerna efter du har tvättat dem. Därför torkar du av dig massa bakterier på handduken och överför dem till ansiktet när du torkar det.

5. Ersätt ditt balsam med hårinpackningt någon gång i veckan. En hårinpackning är som ett vitaminserum som är fullt med bra saker för håret. Det är viktigt att du ändå avslutar med ett balsam för att sätta in alla vitaminerna från inpackningen.

Likes

Comments

Detta kommer vara mina 2 nya älsklingar! Ska köpa dom snart! Whooo! Så lycklig asså!
Likes

Comments

Nu har jag skaffat en fotograferings blogg. Men jag kommer fortfarande blogga på denna. Den bloggen heter
www. fotograferingsboken.blogg.se
Det är en blogg där jag lägger upp bilder på människor och natur som jag har tagit.

Likes

Comments

Gud va kul det var i dag! Jag var i Allum med 2 kompisar. Vi åkte ner till Allum och alla 3 var så himla hungriga så vi tog en subway. Guuudd va gott det var! Sedan gick vi in i Johanssons och jag såg ett par sååå snygga skor! Jag kan både ha dom på min konfermation, skolavslutningen och fester! Såååå snygga! Sedan åkte vi hem och spelade lite Xbox, för dom har aldrig spelat det. Sedan runt 6 så började vi med maten, vi gjorde kyckling med Klyftpotatis och en mumsig sallad. Efterrätt var kladdkaka. Just nu kollar vi på Taken 1. Jag sett den några gånger innan. Men nu vill jag kolla på filmen. See yaa

Likes

Comments

Asså omg! Detta är absolut mina nya favorit låtar! Iggy Azalea heter den tjejen som rappar/sjunger. Fan va fet hon är asså! Såååå bra! Ta er tid och lyssna! Likes

Comments

Jag heter Filippa och är 13 år och bor i Göteborg. Jag älskar skolan, iallafall samhällskunskap ( allt inom SO ). Jag ska nämligen bli polis när jag blir stor. Om jag inte kommer in första gången ska jag gå lumpen ( eller vad dom kaller det nu ). Jag ÄLSKAR att spela xbox. T.e.x. Call of Duty Ghost, eller GTAV. Ovaligt att en tjej älskar det va? ahha. Jag älskar snabba bilar min dröm bil är Mercedes SLR. 625 hästkrafter!! Så jädra fet!

Jag är admin på en sida som heter Vi beliebers på facebook, vi har snart 3000 likes, kolla gärna in den!

Likes

Comments