gick upp halv 4 inatt, så j ä k l a trött! men efter ett tag kom man igång och nu känns det inte att klockan är 4 typ. så nu sitter vi i bilen påväg till landvetter flygplats, wihooo
Likes

Comments

Därför ska jag skynda mig att plugga klart, och gå och lägga mig tidigt och fixa och dona! För jag ska åka till grekland! Så jäkla gött, vi åker inatt så vi ska gå upp 03.30 och så är vi där i en vecka. Farmor och Farfar bor i vårt hus så länge för dom ska passa bella så huset står iallafall inte tomt!!

Det ska bli så skönt att bara komma ifrån allt, vi ska åka med hela släkten så moa och alla ska med, så jäkla kul att åka med sin syster och allra bästa älskade vän, älskar henne så mycket! Vi kommer ha fett kul! Har hört att grekiska killar ska va rätt fina också hahaha ;)

Men nu ska jag försöka sova, ska upp snart, men jag lovar att jag ska försöka blogg medan jag är där men kan inte lova något!

Puss med errrLikes

Comments

Nu är vi hemma hos familjen ekström och chillar. Vi åt pizza för ett tag sedan och det va så jääkla gött! Har bara ätit frukost och lite flingor idag, va så jääkla hungrig! Snart ska vi hem för vi ska gå och lägga oss as tidigt Idag. Varför skriver jag sen hehehe


Likes

Comments

vad jag gör sen tänkte jag inte säga nu, skriver om det senare tänkte jag!

Nu har jag lite rast på jobbet, fick hoppa in idag men det är gött att jobba ihop lite timmar! Särskilt på helg också, då det är ob :) Idag slutar jag vid 3 så måste jag verkligen, verkligen plugga har lite saker som måste vara klara innan imon. Varför skriver jag om sen haha.

Likes

Comments

Helt sjukt! det är typ 30 jäkla grader! Asså man svettas ju bort! Jag klagar verkligen inte så, man har ju gått hela året och gnällt för att lite värme ska komma så nejnej, ingen som klagar här! Idag va det ju matte nationella, 4 timmar satt vi med dessa jäkla tal, usch! Ingen aning hur det gick men hoppas det gick bra iallafall! Så skönt att det är över!

Nu ska jag jobba lite och sen skulle jag egentligen träna men vi får se med den biten! Känner att det kanske blir lite för varmt där,men vi får se. Slutar 7 så blir det gymmet efter det då!
Likes

Comments

Tänkte att jag skulle träna nu efter skolan men det är så varmt så jag vet inte om jag kommer orka.. Är här nu iallafall och går det inte får jag la gå härifrån då. Värre än så

Efter skolan gick jag och tilda till klädhuset för hon skulle kolla lite klänningar, sen köpte vi mat så gick jag hem till momor och åt nudlar. Efter träningen nu ska jag hem på dirren och plugga, har lite brådis!Likes

Comments

Nu sitter vi i skolan och tar det lite chill, det är så jäkla varmt så vi orkar inte plugga så vi sitter och pratar lite och så, idag är det så sjuukt varmt! Jag har linne och kjol men svettas ihjäl ändå! Sen ikväll ska jag försöka göra klart allt jag har i skolan, det är bara typ två saker kvar så det är gött!
Likes

Comments

Idag i skolan har vi springtest så det blir en stor frukost! Det verkar som att det blir varmt idag också så hoppas att det inte påverkar springningen så mycket, kommer det säkert göra ändå men man kan la hoppas..

Efter skolan drar jag och moa till stan för att kolla på lite saker, det jag verkligen behöver är skor och en väska! Blir galen på mina väskor alla är för små, as irriterande! Jupp, ha de!


Likes

Comments