Hejsan bloggen! Idag ska jag starta ett nytt kapitel i historien och öppna en ej anonym sexblogg! Här ska jag skriva om allt som har med sex att göra! SKOJAAA! Just nu sitter jag på planet påväg till London och ska spela in film! Ska bli super mysigt! SKOJA IGEN!!! Jag ligger i min säng och vilar och ska snart in till stan!
Ha det gött
/FredrikBlog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 857 Readers

Likes

Comments

Hej alla söta läsare! Förlåt för vi inte bloggat men vi har varit på Avicii! Vi åkte moppe upp dit på fredag morgon och åkte i 2h för vi hade en superduper snabb moped! Vi var tvungna att stanna i Mellerud påväg upp för att äta! Skoja! Vem fan vill stanna i Mellerud egentligen? Vi åkte upp hela vägen! Sen var vi backstage på Avicii innan vi sedan följde med honom till Sture P där vi vaskade skumpa! Skoja igen! Vi satt hemma och grät för vi inte var på Avicii men idag så åkte vi vilse när vi skulle till Ica med Filips moppe
Ha det bra nu
/Filip och Fredrik

  • 1108 Readers

Likes

Comments

Hejsan, hade tänkt skriva om lite saker jag tycker är svintråkiga! Skoja!! Hade tänkt göra en lista med några snabba frågor:Vad gör dig glad? Att spela fotboll
Vad gör dig ledsen? Att plugga
Vad tycker du om din klass? Den är okej...
Saknar du nån kille just nu? Ja! Henke, Noa och Fredrik Holmberg
Saknar du nån tjej just nu? Ja! Evelina och Sandra!
Vad är din största fråga i livet? Om kor kan simma
Vad är du rädd för? Eftersom jag är H2O intolerant så det är väll vatten då
Vilken är din favoritlåt? Demons med Imange Dragons
Vart reste du senast? Jag åchte till val Thorens på sportlovet

Det var nog allt
Ha det bra
/Fredrik  • 1011 Readers

Likes

Comments

Som ni kanske kommer ihåg så var jag i Antarktis på jullovet... Skoja, jag var i Afrika och det var hur fett som helst! 

När vi va där så började vi med att vara på safari i 3 dagar. Där såg vi grymt många coola djur, bland annat leopard, lejon och elefant. Jag, min kusin, mormor och morfar var dom ända som såg alla ur the big 5(Lejon,buffel,noshörning,leopard och elefant). Efter safarin så var vi på en ö som heter Pemba, där vi bodde på jätte fint hotell (the manta resort). Det som var häftigast med det hotellet var att mormor och morfar bodde i ett rum som låg mitt ute i havet, och själva sängen låg under havsytan med fönster utåt! Efter Pemba åkte vi till zanzibar där vi var resten av tiden, på zaznibar var vi ute på två snorklingsturer där vi såg delfiner en gång! 

Det var nog allt!

Ha det bra/Fredrik

Likes

Comments

Hej allihopa! Detta är Sandra:

Sandra dödar folk för skojs skull! Sandra tycker även om att dränka små kattungar! Akta er för henne! SKOJA!!!! Sandra är jätte snäll! Jag har känt Sandra i ungefär 6 månader och lärde känna henne på våran kompis Erikas födelsedags fest! På något sätt så klickade vi direkt(hur man nu kan göra det med en estet) vi är ganska olika men även ganska lika! Vi är båda ganska flammsiga och båda gillar att träna! Sandra bor utanför Landvetter (som är typ landet)och jag bor i partille så jag träffar henne inte så ofta faktiskt! Det jag tycker mest om med Sandra är att hon bryr sig om folk runt omkring henne väldigt mycket! Ha det bra så länge!

/Fredrik

Följ Sandras blogg här: @sandrasundberg http://www.nattstad.se/sandrasundberg

  • 1023 Readers

Likes

Comments

Hejsan! Just nu mår jag jag prima och jag sitter i Dubai längst upp i burj's kahliffa! Ska snart göra ett fridyk härifrån! Skoja! Jag ligger just nu i min soffa och är sjuk! Detta är för att jag har varit i Val Thorens i en vecka och haft det hyr nice som helst😍
Kommer ett nytt inlägg snart!
Ha D bra!
/Fredrik  • 1021 Readers

Likes

Comments

Videoblogg


Likes

Comments

Hej alla! Precis slutat skolan så nu ska jag åka till London i min privatjet! I London ska jag träffa drottningen, spela fotboll och dansa hula-hula! Skoja jag har slutat och ska nu möta upp Linus innan vi ska gymma!

Ha det bra
/Fredrik  • 1188 Readers

Likes

Comments

Just nu sitter jag i mitt rum i poolhuset på newport beach! Jag väntar bara på att Ryan, Marissa, Seth och Summer ska komma hit och så ska vi dra till stranden! SKOJA! Jag sitter i skoan och har medier samhälle och kommuniktion vilket inte är jätte kul... Efter skolan idag ska jag på dejt med Emma Watson! Skoja igen! Jag ska gå till gymmet först och sen träna fotboll!

Ha det bra

/Fredrik


Likes

Comments

Hejsan! Idag har jag på mig en skjorta från Ralph louren, en kavaj från Hugo boss och ett par byxor från Gucci! Varför jag är så uppklädd är för att jag snart ska ha ett möte med kungen!!! SKOJA!! Jag har ingenting på mig för jag är naken!!! Skoja igen! Vad jag har på mig får ni fantisera om, men nu ska jag äta!
Ha det bra
/Fredrik  • 1207 Readers

Likes

Comments