​Hej allihopa!

Nu har jag inte bloggat på typ 2 månader. Asså jag hade helt glömt bort att jag hade ett bloggkonto hahah. Iallafall idag har jag varit hemma från skolan för jag har blivit jätte förkyld. Men nu sitter jag iallafall i min säng och skriver på detta inlägg på min dator. Och innan vid typ lunch tid face timade jag med en kompis för att hon hade typ studiedag idag. 

Och sen har jag bara legat i min säng och kollat på youtube och netflix. Jag är iallafall verkligen ledsen att jag inte har bloggat på typ jättelänge men vi har haft så himla mycket läxor den senaste tiden. Vi har haft väldigt många prov nu i slutet för om några dagar sätter lärarna våra betyg. Men nu har vi inga fler läxor för om 2 dagar får vi jullov!! Nu ska jag fortsätta att kolla på min dator och det kommer komma fler blogginlägg denna vecka eftersom att jag inte har några läxor. 

Men vi ses i nästa blogginlägg!

Puss & kram 💋​

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej allihopa!

Idag är det torsdag och jag är sjuk idag... Vi har ett prov imorgon och ett annat prov i nästa vecka som jag pluggar på just nu. 

Jag ska försöka uppdatera så mycket som jag kan här på bloggen, men oftast har jag ganska mycket läxor.

Jag ska försöka så mycket som jag kan! Det kommer oftast längre och bättre blogginlägg på helgen!

Vi ses i nästa inlägg

Puss och kram 💋​

Likes

Comments

Hej allihopa!

Idag har jag varit i skolan och det har varit en toppen dag. Förlåt att jag kanske inte uppdaterar så mycket här, men det är mycket läxor och sånt.

Jag ska försöka uppdatera så mycket som jag kan! Nu har vi iallafall slutat skolan och jag och Elsa sitter på Joe and the Juice och pluggar.

Vi ses i nästa inlägg
Puss och kram
💋

Likes

Comments

Gomorron allihopa!
Idag är det söndag, och jag har precis ätit frukost. I mitt förra inlägg (igår) så skrev ju jag att jag badade med mina nya badbomber och ansiktsmask. Jag vill bara varna alla i min ålder att inte använda ansiktsmasken som är med på bilden. För att imorse när jag vaknade var jag alldeles röd på kinderna och hade fått typ som små utslag. Så köp den inte!!
Den är inte för barn, utan den är egentligen för vuxna och det visste inte jag eller mina föräldrar. Men iallafall, nu ska jag sätta mig och göra lite läxor och så, och sedan efter typ lunch så ska jag träffa min kompis för vi har inte träffats på jättelänge! Så att det ska bli väldigt kul :)
Vi ses i nästa inlägg
Puss och kram
💋

Likes

Comments

Hej allihopa!
Jag har precis skapat en blogg så följ gärna.

Idag har jag haft ett släktkalas för hela min släkt för att jag fyllde år igår! Och jag har fått massor med bra presenter. Jag fick badbomber och ansiktsmask som ni ser på bilden. Sen fick jag lite kläder och skor och sånt. Det var väldigt mysigt!

Sen efter alla hade gått hem tog jag ett bad med en badbomb och hade ansiktsmask. Nu sitter jag och kollar på Netflix på min dator och har myys lördag :)

Ses i nästa inlägg
Puss & kram
💋

Likes

Comments