Vegansk bärpaj med knaprigt kokostäcke🌱

Hej Hej..
Det är så härligt att börja jobba med gamlingar igen♡ Bäst av allt när man klickar med nästan alla, även om dom har sina härliga dagar med att få ut ilskan.

Vilka härliga efterrätter dom får från köket, när dom bästa minnerna från bakverk till efterrätt ploppar upp. Idag bjöds det på en härlig hallonpaj med kokostäcke och vanlijsås. ALLA njöt!! När man sitter här och tänker på detta så börjar man redan dregla av suget på en härlig paj.

Ja, här kan vi inte sitta..
Nu blir det att göra en härlig vegansk bärpaj med knaprigt kokostäcke. Servera med en härlig vaniljsås eller glass eller vad föredrar du??🌱

Vegansk bärpaj med knaprigt kokostäcke:
200 gram valfria bär/blandning (frysta/färska)
2-3 msk muskovadosocker

Knaprigt kokstäcke:
100 gram smält mjölkfritt margarin (bakning)
2-3 dl kokosflingor
1 tsk vaniljsocker
1/2 dl ljus sirap
1 msk strösocker
2 tsk vaniljsocker

Topping:
Vaniljsås eller glass

Gör så här:
1. Börja med att sätta på 175°C och ta fram en valfri pajform.

2. Häll bären i pajformen och strö på med muskovadosocker så det hamnar över allt.

3. Blanda ihop alla ingredienser till det knaprigt kokstäcket. Strö det sen över bären så det hamnar över allt, sätt in pajformen i mitten på ugnen och grädda i 20-30 min tills du har fått en härligt färg.

4. Låt bärpajen svalna av något och servera den med en härlig vaniljsås eller glass.

♤Lycka Till och Njut

🌱Följ gärna mig på Instagram/Facebookfikamedhanna!🌱

  • 284 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229