Chokladsmörkräm..

Vem skulle motstå en härlig chokladsmörkräm?
Det är en riktigt härlig chokladsmörkräm som blir helt gudomligt god till både fyllning i tårtor/rulltårtor m.m eller som frosting till cupcakes. Eller bara äta den som den är om man har svårt att motstå frestelsen. Thihih kan även berätta att min dotter tog spritspåsen med den sista chokladsmörkrämen. Hon sprang iväg med den och sen hörde man ett smaskande ljud och fnissning i ett hörn. Där satt hon och mumsade i sig choklafsmörkrämen!🍫

Chokladsmörkräm:
200 gram mjölkchoklad (välj valfri choklad)
300 gram rumstempererat smör
2 dl florsocker
1 nypa salt

Gör så här:
Smält chokladen över vattenbad och ställ åt sidan för svallning. (Chokladen ska nästan bli kall), vispa smör och florsocker tills det blir riktigt fluffigt med en elvisp i några minuter. Tillsätt chokladen och saltet, fortsätt vispa tills allt har blandat sig i några minuter.

Passade även på att ställa en fråga på Instagram:
Skulle du kunna äta direkt hur skålen, när du ser detta?

Det va många choklad älskare som skulle göra det!

🍫Hur skulle du göra om du hade en skål med chokladsmörkräm framför dig???

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229