STHLM WEEKEND

Trots en ledig långhelg på fyra dagar känner jag mig inte alls utvilad, vilket iofs inte är helt oväntat ändå. Det blir rätt intensivt när man åker bort en weekend såhär, mycket som ska hinnas med och ses på kort tid.

Stockholm med dessa guldkorn till vänner kändes iaf väldigt lägligt. Jag behövde denna lilla boost! Här kommer ett inlägg med lite bilder från dag 1 denna roliga helg. Enjoy!

Vi startade dagen med en supermysig brunch på ett ställe som heter Pom och Flora. Beställde en väldigt god macka med äggröra och avokado, men sneglade lite avundsjukt på Lottas acaibowl haha.

När vi ätit upp vinkade vi av Lotta som gick till jobbet medan vi andra drog på en efterlängtad shoppingtur, ingen lyckligare än jag!

Vätskepaus innan shoppingturen fortsatte.

Lite trötta i fötterna gick vi hem till Matilda där vi korkade upp en vinflaska som vi smuttade i oss medan vi fixade oss inför kvällens trevligheter.

Vi tog oss vidare till Primo ciao ciao som hade magsikt god både pasta och pizza. Jag tog en pasta vongole som snabbt slank ner. Mätta och belåtna gick vi vidare till Brillo och smälte maten med en öl innan vi gick hem och la oss.

  • Postad i: Resor

Gillar