det var vackert och precis så som du velat haft det. jag vet att du såg oss och att det var du som gav oss styrkan att orka. jag vill tacka dig för allt pappa för att du har förgyllt mina dagar och för att du är en utav anledningarna till att jag är den jag är idag. jag älskar dig så det gör ont.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Shit va kroppen är otrolig! Ska bli spännande och se vad man kan göra tills nästa mål

Likes

Comments

Anledningen till att jag vill dela med mig av det här och fortsätta skriva i den här bloggen är för att det är det enda sättet jag kan få ut min smärta. Alla som känner mig vet att jag har svårt att berätta hur jag mår och jag vill helst inte förklara mina känslor för någon. Därför är det lättare för mig att skriva ner det så slipper jag förklara mig och jag kan säga precis vad jag vill. Det är skönt att få ut det man tänker i skrift, Och jag har märkt på läsarstatistiken att detta tydligen intresserar många. Inget mig emot, det här är lika jobbigt för mig som för många andra och jag vet själv att det kan vara skönt att höra och läsa om andra som delar samma sorg. Det finns även de som inte visste vilken min pappa var som tar illa vid sig då man på något sätt får upp ögonen för vad som är viktigt i livet när något sådant här händer. Man vet aldrig vem som står på tur och man kan aldrig vara säker på att det inte är någon i ens egen närhet. Jag trodde aldrig att jag skulle få uppleva något sånt här, det här är saker som händer på film . Nu har det hänt och nu måste jag ta mig igenom det och det här är ett av sätten jag gör det på. Jag delar mina tankar och min smärta med er för att lätta det från mitt bröst. jag kommer lära mig att leva med sorgen och att pappa kommer finnas i mig som en massa underbara minnen. Men tills dess så måste jag lära mig hantera smärtan. Jag har lovat både honom och alla andra att inte ge upp och jag vet att han hjälper mig att ta mig igenom det här, precis som han hjälpte många andra.

Likes

Comments

imorgon är det exakt en månad sedan du tog ditt sista andetag och det är även dagen för din begravning, det kommer bli tungt att verkligen få det svart på vitt att du är död, men jag hoppas att det kommer kännas lite bättre efteråt och att jag på något litet vis kommer kunna komma över det här och fortsätta leva mitt liv med vetskapen om att du har det bra och att du är där du borde vara. du var alldeles för bra för den här världen pappa och jag tror himlen passar dig bättre. håll en plats åt mig är du snäll, för när jag kommer tänker jag aldrig lämna din sida! ❤️❤️❤️

Likes

Comments

Godmorgon mina fina! Idag är humöret på topp tråtts dåligt med sömn. Är dessutom ledig idag, så ska riva av ett cardio pass på gymmet och öva lite teknik. Och vad är inte bättre ån sovmorgon och frukost i sängen, och dessutom med färska jordgubbar ✨🌞

Likes

Comments

Började morgonen med en försovning och fick panik springa till tåget, men väl på jobbet så blev det lungt och skönt. Känns som mina vardagar går runt som en cirkel. Tränar,sover,äter och jobbar. Avslutade denhär dagen med en runda på drygt 6 km med min fina vän och en hel del skitsnack. Alltid skönt att kunna prata om allt mellan himmel och jord man blir liksom 10kg lättare, nu ska jag förbereda lite mat och fixa här hemma innan säng dags.

Likes

Comments

Godmorgon!
Nu är det dags för jobb, ikväll blir det ett pass på gymmet med cardio och ben! Och gissa om jag blev glad när solen kikade fram imorse.
Längre inlägg kommer ikväll! Ha en fantastisk dag i vårsolen ☺️

Likes

Comments

God förmiddag!

Jag har fått väldigt många frågor kring om jag kan starta en blogg. Och nu tog jag mig tid till att göra det. I min blogg kommer ni först och främst få läsa om mycke om träning och min vardag! Och sen har jag även fått massor med frågor angående min far som gick bort för 3 veckor sedan. Vi får se om jag tar mig orken och berätta det så småningom om! Ha en bra kväll så ska jah slänga in lite bilder på bloggen om mig och min träning!

Likes

Comments