Förlåt för dålig uppdatering men har fullt upp just nu...skriver så fort jag kan och har lust ! Kramar till er !

Likes

Comments

Har haft en riktigt tuff dag...Pluggat som fan ! Så ja jag har varit jävligt grinig idag, men nu är jag snart klar och det känns väldigt bra ! Hoppas alla har det bra, men nu ska jag faktiskt sova för mitt huvud exploderar snart!

Likes

Comments

Åh jag känner att någonting saknas i mig... fotbollen saknar det bara mer och mer för varje dag ...

Likes

Comments

Började 08.15 med Svenska ...ah sedan har vi ingen mera lektion utan vi har studiebesök på näl kl 12.40... aha ? Men får la dra hem då så länge...

ONÖDIG JÄVLA LEKTION !

Likes

Comments

Måste ju bara säga att jag är så jävla stolt över mig själv ! Lämnat in 4 uppgifter på 2 dagar ! Och fick ett G i Engelska 6 lite ironiskt igentligen med tanke på att jag har IG i Engelska 5 :P men tror det beror mycket på lärarna faktiskt ! Nu är det bara att kämpa på den sista veckan :) / Stolt tjej !

Likes

Comments

Hej hej, har suttit i skolan i ungefär 30 minuter, jag är trött som en dåre och har sjukt ont i hela kroppen .Känner mig lite ''blue'' idag faktiskt, men hoppas det blir bättre snart !

Likes

Comments

Hej på er ! Förlåt för ännu en dålig uppdatering. 

Igår var det crusing i Trollhättan, var faktiskt nykter smakade inte på någonting, lite stolt faktiskt :) Hade väldigt roligt ändå, vi grillade och sedan drog vi ner på stan.Var hemma vid ca 12.00 tiden i dag och hjälpte mamma med valparna och sedan skulle hon till vårdcentralen.Har skickat in 2 uppgifter i hälsopedagogiken nu ,känns faktiskt väldigt skönt. Ska ta mig lite mat nu så jag får nya energier. Har haft väldigt fullt upp så har inte suttit vid datorn någonting. Jaja sånt som kan hända hehe :) Hoppas alla haft en trevlig helg för det har iallafall jag haft :) 

Likes

Comments

Hej fredag! Sitter i skolan med världens babbel :P Efter denna lektionen ska vi till ''Edsborg'' och ha friidrott, ska änna bli kul :) imorgon är det crusing så det lär nog bli mycket fylla för hela Trollhättan dock inte för mig,ska ta det jäävligt lugnt. japp solen lyser och jag känner mig faktiskt på topp idag ! 

Likes

Comments