Ja imorgon börjar jag på dagvården igen. Vill egentligen inte dit men vet att det är för mitt bästa.

Lite annorlunda lär det ju bli.För tex förra gången jag var där fick jag skjutsas runt i rullstol från början och även gå i sjukhusskola. Men eftersom jag har tagit en paus från skolan så blir det ingen sån nu!

Det som är jobbigast är maten, där är det inte alltid så god mat, mycket sås och att dem tycker att man ska dricka 3% mjölk fast läkaren sagt att det spelar ingen roll bara man inte dricker lättmjölk..

Sedan är det bröd med okänt näringsvärde som inte alltid är så gott. Sedan smöret ska man ta såå mycket av och det är äcklig blaskig juice där!!

Så jag kommer säkert gå upp jätte mycket i vikt när jag ska vara där!! Det är förmodligen 3 veckor jag ska vara där!!

Haha jag kommer ju inte vara ensam den här gången eftersom Tora är inlagd där. Fast jag vet inte hur vi ska göra för att vi vet ju om varandra från instagram, men det blir lite konstig eftersom min mamma inte vet att jag instagrammar om min ätstörning.. Jaja det blir väl som det blir..

Hoppas ni mår bra, kram ❤

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Just nu har jag hamnat i ett återfall och mår inte alls bra.. Jag försöker att äta men det är väldigt kämpigt. Igår bröt jag ihop och satt mig i soffan i typ en timme eftersom jag inte visste vad jag skulle äta till luch. Jag har också slarvat väldigt mycket sen i torsdags. Jag börjar inse att jag ljugit för mig själv om hur jag mår. Jag mår verkligen SKIT och jag känner mig tom, meningslös och vill bara dra täcket över mig och sova..

Hade jag inte pratat med mamma eller haft henne som stöd hade det nog varit ännu värre..

Jag vet att jag har gått ner i vikt sen i torsdags eftersom jag smygvägt mig på vårat Wii. Men jag orkar inte kämpa just nu. Allt är så dåligt. Som tur har jag mamma som försöker hjälpa mig annars hade jag förmodligen inte ätit nånting.

Men jag ska ska få hjälp på torsdag och ska göra om "testet" man gjorde från början. Då fick jag som svar att jag hade Anorexi och ångest. Men eftersom både jag och mamma vet att jag inte riktigt var ärlig på testet, så har jag också depression. Så jag skulle nog börja med antidepressiv medicin. Vet ni något om antidepressiv medicin, vad har den för biverkningar?❤

Jag vill ju kunna bli frisk men just nu är allt alldeles för jobbigt och allt känns dåligt och meningslöst..

Hoppas ni mår bra i allafall, kram💓

Likes

Comments

Jag mår såå dåligt nu. Som vissa av er kanske vet så började jag dricka 2 näringsdrycker om dagen för en vecka sen bara för att jag vet att jag fuskat vid vägningarna och slarvat lite med maten.

Min motivation var att försöka gå upp mer av näringsdryckerna för att kunna åka på höstlovsläger 2-5 november.

Men i onsdags kväll frågade mamma hur det egentligen var och då bröt jag ihop och berättade sanningen vad jag hade gjort och att jag inte orkar med skolan och inte trivs där. Så vi bestämde att jag inte skulle fuska vid vägningen och att berätta sanningen på mötet efteråt.

Så på torsdagen när det var vägning så fuskade jag inte och min RIKTIGA vikt var 41,3 och inte 43,3 som den varit veckan innan pga fusk.

På mötet berättade även jag och mamma sanningen att jag fuskat vid vägningarna och pratade även om skolan.

Så nu är jag sjukskriven från skolan och ska läsa Djurvårdskursen från vårterminen med dem som går 1an under deras lektion till våren. Så det blir en dag per vecka då.

Sedan till hösten kommer jag gå om 2an.

Jag bröt ju såklart ihop efter mötet eftersom dem från ÄT-Teamet sa att jag INTE fick åka på höstlovslägret pga hur det gick senast jag åkte iväg.. Så nu mår jag såå dåligt.. Sedan bestämdes det att jag ska börja på dagvård igen antingen på torsdag eller veckan efter det..

Pratade och redde ut saker med mamma idag och vi kom fram till att jag lider av depression. Så vi ska prata om det på nästa möte. Så jag ska få antidepressiv medicin. Min mamma berättade även att hon åt sån medicin, så att depressionen kan gått i "arv".

Så idag åt jag tyvärr ingen frukost. Sen väckte mamma mig vid 12. Då åt jag förmiddags mellis. Sen senare såg mamma att jag var ledsen och då sa jag bara att allt kommer bli så konstigt när jag åt melliset å sent. Så HON sa att jag inte behövde äta lunch. Sedan var jag i skogen med hundarna. sin gick bara tiden och det blev inget eftermiddags mellis heller.

Så jag åt sedan Potatissallad med kyckling till middag och sedan Lohilo glass till kvällsfika..


Tack till alla er som skrivit så fina saker och så på instagram det betyder så mycket❤ Ta hand om er kram💓

Likes

Comments

Ja alltså det känns som att min skola knappt bryr sig om mig längre.

Sen jag bestämde att jag skulle byta linje från HUND till DJURVÅRD så hjälper ingen lärare till. JAG blir för fan inte ens uppropad och finns tydligen inte med på klasslistan??

Sedan så känns det som att typ ingen i klassen bryr sig, det är EN som har pratat med mig. Av alla andra känns det som att jag är HON MED ANOREXIA OCH BLIR BEHANDLAD SOM ETT SPÖKE!

När jag väl sitter inne i klassrummet så bryr sig inte lärarna om jag bara går..

Så just nu sitter jag utanför klassrummet..

Hoppas ni får en bra dag❤


Likes

Comments

​Idag fick jag kliva upp tidigt eftersom jag skulle till tandläkaren 7.30. Alltså lite väl tidigt tycker jag. Jag hade ett hål som dem lagade direkt. Alltså usch det smakar typ nån konstig banansmak i min mun.. Så det var första gången jag borrade, men alltså det kändes ingenting och jag hade ingen bedövning! Fast det är inte så konstigt att jag har dåliga tänder pga min ätstörning..

Just nu sitter jag på skolan, ska snart äta mitt förmiddags mellis. Jag går fram till 11.30 sen går jag och äter lunch själv! Eftersom jag har en tid hos frisören 13.15 och ska då klippa mig och sedan färga ögonbrynen för första gången.

Så jag kommer behöva köpa mitt eftermiddags mellis i stan idag..

Haha jag är faktiskt nervös inför att gå till frisören. Men det är för att jag ska klippa håret ganska mycket, hade tänkt typ ganska kort snelugg och kanske lite uppklippt. Sedan om hur ögonbrynen kommer bli!

Hoppas ni får en bra dag, kram❤

Likes

Comments

På dessa 2 bilder är det ungefär ett år imellan. Den första tagen 2015 innan skolavslutningen. Jag mådde hyfsat men var iallafall glad att jag skulle få sluta 9an. Jag skulle ju även få åka iväg nästan en hel vecka till Lund. Kunde där äta vad jag ville.

Andra bilden är från i slutet av juni denna sommar. Det var ungefär en månad innan jag blev inlagd. Där är jag helt "tom" och är som ett spöke och hade nått botten!

Likes

Comments

​Jag vill ta upp en sak, som nu när jag vägt mig när jag åkt dit själv har jag fuskat. Jag har stoppat saker i bhn och druckit jäätte mycket vatten innan bara för att väga mer som tex i torsdags. Då hade jag gått upp 2,2 kg enligt vågen och min "psykolog" sa att åh du måste verkligen ha kämpat jätte mycket. Jag låtsades såklart att jag gjort det. Men sanningen är att när jag vägde mig på vårat wii hemma i msyg så var den verkliga vikten ungefär 2 kilo mindre. Så hur blir det på torsdag då mamma följer med, då kan jag ju inte dricka massa vatten och så innan vägningen och då kommer dem tro att jag gått ner jätte mycket. Jag vill ju inte bli inlagd pga av en sån sak eftersom  jag ska åka iväg på halloween fest nästa helg..

Ändå småfuskar jag lite att inte äta smöret på mackorna eller som igår när jag åt räksallad med en liiten brödbit till lunch bara för att jag var ensam hemma.

Jag är inte så bra som alla ror, som igår när vi åt pizza så skrapade jag bort ganska mycket av den frysta osten på pizzan. Förlåt jag är inte perfekt..

Men ibland försöker jag kompensera det som idag tog jag inget smör på mackorna till eftermiddags melliset men jag tog en kvarg oxå istället. Jag ska egentligen fortsätta dricka en näringsdryck varje dag och följa matschemat eftersom min läkare inte sagt något annat. Men jag äter ju andra mellanmål ibland, men jag får äta annat kvällsfika enligt mamma om hon tycker det är tillräckligt och även äta tex risgrynsgröt till frukost ibland..

Så ni ska veta att jag är inte så duktig och perfekt som ni tror tyvärr..

Hoppas ni som oxå lider av en ätstörning fortsätter kämoa, vi klarar detta tillsammans!

Ni ska bara veta hur mycket det betyder allt ni kommenterar på instagram. Jag som inte har några vänner för utom någon enstaka som jag inte är så nära och bor väldigt lång ifrån.. Tack❤

Likes

Comments

Idag råkade jag ut för att efetr jag ätit mitt eftermiddagsmellis så var jag fortfarande HUNGRIG!

Så jag åt en ProPud oxå, tänkte att det var kroppen som gav mig signaler om att jag behövde mer näring!

Fast det var jobbigt sket jag i Anorexins tankar i huvudet om att jag absolut inte ska äta extra.

Men jag gjorde det!! Fast jag fick ångest och mådde lite illa efteråt så var det värt det. Kanske mer + på vågen på torsdag och att fortare bli frisk!

För att om jag inte gått upp tillräckligt tills på torsdag och det vill jag ABSOLUT inte, jag vill kunna åka iväg på halloween fest på höstlovet och inte vara inlåst på ett sjukhus!


Likes

Comments

Idag till lunch testade jag att göra bakad sötpotatis.

Recept: BAKAD SÖTPOTATIS MED BÖNRÖRA

  • 1 Sötpotatis(ca 200g)
  • 125 g kokta bönor(använde ICAS blandade bönor på tetra)
  • 125 g krossade tomater
  • Vitlök, spiskummin,salt,peppar(efter egen smak/ca 1 krm av varje)
  • Creme fraice/gräddfil 1.Skölj bönorna, häll bönorna,krossade tomater i en kastrull,tillsätt kryddor. 2.Stick flera hål i potatisen med en gaffel, kör i micron 8-10 minuter på högsta effekt. 3.När bönröran kokat, låt den stå på svag värme tills potatisen är klar. 4.När potatisen är klar skär ett snitt och tillsätt bönröran, sedan serveras den med grönsaker och en klick creme fraice.

Likes

Comments

Idag har jag varit på engelska lektion och fick alldeles nyss veta att dem skulle på teater. Tyvärr får jag inte vara med eftersom vi ska gå dit och jag får inte gå på något sådant enligt min mentor.

Det suger eftersom der brukar vara roligt att se teater. För läänge sedan alltså innan jag flyttade för typ 7 år sedan så älskade jag att gå på teater, museeum och KULTUR i helhet. Men jag tappade bort mig själv genom åren hittade en vän som ändrade mig, svek mig, tvingade mig till saker. Jag hamnade alltså jag hamnade med fel person som tillslut gjorde att jag blev ensam, jag valde sedan helt fel vägar,isolerade mig och mådde så dåligt.

Mitt liv har varit i en ond spiral på olika sätt flera år..

Men nu ska jag bli helt frisk från allt sådant, hitta mig själv och bli fri från all psykisk ohälsa.

Jag har börjat hitta mig själv igen, genom att inse att jag gillar att pyssla sy och vara i naturen.

Jag ska få en kontaktperson och kommer att hitta mitt sanna JAG!

Likes

Comments