Var tog denna här dagen vägen?

Hejsan fina läsare! 👋

Idag vakna vi av att det regna ute. Det öka och det lugna sig 💦. Jag gick upp. Eftersom det regn ute & det kändes ruggit inne så satte jag på mig mjukis kläder.

Är det någon mer än jag som sätter på sig mjukis kläder när det är regn väder ute??

Jag fixa frukost. Käka framför tv. Drack min första te kopp sen i våras. Det var så gott 😊👌.
Jag chill i soffan hela fm var trögstartad idag. Ringde & bokade en tid till en läkare som kommer att ske i sept. Handlar om min nacke.

Kent tog in ved & fyllde upp vårt ved ställ. Så den ska få torka ordentligt innan vi eldar 🔥 med det i vår kamin.

Vid lunch tid gjorde jag min Lince soppa & tog bort blommor ifrån Palett bladen 🍃. Man ska tydligen göra det.

Jag käka soppan till lunch. Chilla. Hade tråkigt. Då tog jag tag i att göra inlagd gurka. Första gången i mitt livet 😀. Jag fick ju dels inlagd gurka av mamma. Som gick åt på bara några dagar. Vi fick även vanliga gurkor med oss hem.
Så jag använde dem & gurkor vi köpte i affären här om dagen. Att göra inlagd gurka var inte så svårt egentligen. Var bara det att räkna ut hur mycket man skulle ha. Men det fick jag hjälp av mamma 🙂. Sen är man tvungen att vänta på att lagen skulle kallna. Men jag ställde ner grytan i dsikhorn. Fyllde upp den med lite kallt vatten. Sen i med isbitar. Så kallna det rett snabbt.

Så nu står både inlagd gurka, picklad rödlök & min soppa i kylen. Så nu ör det bara att käka 😊👍.

Kent käka middag. Jag var inte så hungrig just då. Han satte på en film. Sen fick han för sig att tända i vår kamin. Så då städa han ur den. Då plocka jag ur diskmaskinen som hade körts. Sen fixa jag middag. Sen käka jag till filmen. Smaka ordentligt på min egen gjorda sallad. Som jag gjorde här om dagen. Idag var den riktigt god. Vitkålen hade mjuknat lite 👌😊✌.
Filmen var riktigt bra!

När filmen var slut så ringde jag syrran Linnea. Min yngsta syrra som är 96:a. Hörde hur det var med henne ❤.
Nu sitter jag & skriver det här inlägget. Som vanligt är tv på. Kent sitter vid datorn. Som han idag har gjort större delen av dagen.

Lönar sig alltid hårt arbete?

Oftast gör det de tycker jag. Men ibland kan det ju vara slöseri med arbete som man känner i efterhand. Det kan man ju inte veta innan när man lägger ner hårt arbete på det.
Går hårt arbete bra. Då såklart är man väldigt nöjd 😊.

Denna rubrik kommer ifrån Orsakullan

Vem saknar du varje dag?

Jag saknar min mormor & farfar väldigt ofta. Jag ångrar/önskar att Kent fick träffa farfar. Därför att farfar levde när vi dejta. Men då kände jag att ville känna mig säker med Kent innan jag ville visa upp honom för farmor & farfar. Det är lätt då att förväntningarna blir högre på mig. Men nu blev det ju inte så. Inget jag kan göra åt nu. Så egentligen ingen idé att älta det.

Mormor saknar jag därför att jag skulle vilja ha vissa svar ifrån henne som min mamma inte fick svar på. Sen känner jag stark för henne. Därför att jag har hört av en person att hon brukar vara hos mig när jag precis somnar. Så smeker hon min kind. Nu var det några år sen som denna person sa det till mig. Men jag tro på andar. Jag tror på att min släckt som har gått bort återkommer som andar. Hjälper mig i mina val i livet, är där & tröstar när jag behöver det, stöttar mig & resten av min familj i livet.

Sen saknar jag min vänner Frida❤ som jag inte har träffat sen jag flytta hit till västerås. Jag skäms lite att jag inte har tagit tid att åka till henne. För det är samma resa till henne som till min familj. Men resa ditt skrämmer mig lite. Aldrig åkt till henne här ifrån. Så det är åxå en tröskel som jag måste ta mig över. En dag ska jag ta mig över den.
Jag saknar även min vän Jenny❤. Henne har jag varit hos några gånger. Hade en liten tanke att träffa även henne på semestern när jag var nere i Mariestad. Men jag fick inte tid till det 😕.

Denna rubrik kommer ifrån minresatumörenmittliv


Ha det så gött fina läsare! Kram❤

Gillar

Kommentarer

Yasminegill
Yasminegill,

Åhhh inlagd gurka är ju fantastiskt gott särskilt till köttbullar, potatismos sås och lingon . Låter som du haft en bra dag tycker jag.

nouw.com/yasminegill
fighterwomen85
fighterwomen85,
minasvarld
minasvarld,

Låter som en skön dag och vad kul att lägga in gurka när man har tråkigt. Det är så gott att göra det själv. Saknar också min mormor och morfar, de har varit en stor del av mitt liv och det känns tomt utan dem.

nouw.com/minasvarld
Mirre,

Här har det regnat extreeeeemt mycket i natt t.o.m så jag inte kunde sova för det bitvis det piskade mot rutan. Men såklart regn beshövs ju. FInt att du saknar din mormor och morfar, synd då med farfar <3

sweetwordsbymirre.com
corkystyle
corkystyle,

Härligt att ni har en kamin att elda i. Filmen ser intressant ut så ska kolla upp den och se om man ska kolla på den. Gillar filmer med mycket action. Ja det blir lätt att man tappar kontakten med vännerna när man flyttar till en annan stad. Jag håller med om att hårt arbete lönar sig till slut. Det gäller att ha tålamod för att inte ge upp.

nouw.com/corkystyle

Regnat här i flera dagar nu mer eller mindre. Mjukis är det skönaste man kan ha på sig. Saknar min mormor väldigt mycket. Hon gick bort 2018.

soclosedecember.nu/