Tagit tag i en grej.....

​Nu sitter jag här och tänkte skriva några rader.

I lördags var en bra dag. Var och fika/åt frulle med syrran med son. Det var trevligt. Sen blev det en sväng på stan. Jag fick med mig hem en parfym och 2 par leopard byxor :).
Kom hem här. Käka lite. Sen kom syrran L och plocka upp mig och plocka upp fader. Vi drog till Götene och folk parken där.
Dem släppte av mig där. Där hade jag en trevlig kväll med mat och dans. Min Far kom och hämta mig när det var slut vid 23. .

Söndag vakna jag och mådde illa. Så hela dagen blev mycket lugn. Fader kom hit och gick härifrån ovän med mig. Tårar föll då. Mådde skit :(.

Igår måndag var jag hemma från jobbet. Så det var första dagen idag, tisdag som jag jobba. Jag kände i morse att det skulle kännas bra att jobba. Det gick bra med. Käka på jobbet. Sen hade jag tid på VC.

Det var dags att ta tag i mina icke må bra dagar. Förhoppningsvis att kunna hantera dem en dag. Fått verktyg att kanske inte hamna så långt ner som jag gör då när mina icke må bra dagar kommer idag. Men det var första mötet idag. Så jag får se framåt vad som händer helt enkelt.

Fick just reda på att min vän F inte kommer med till vår Mora resa som sker på söndag. Kommer bli tufft i olika stunder. Men jag hoppas att det inte blir allt för jobbigt. Så hela veckan blir jobbig. Nu är det lite så att jag vill att nästa vecka bara ska gå så att det blir veckan därpå., v33.

​Det blir aldrig som man har tänkt sig.......

Sånt händer alltid mig!!! Det blir aldrig som jag har tänkt mig!!! SUCK =(. Men det är som det är och får göra det bästa av det helt enkelt.

Ha det bra läsare.


Ha det så gött fina läsare! Kram❤

Gillar

Kommentarer