Semledagen idag. Blir det någon semla?

Hejsan fina läsare!

Jag kan säga att det finns semlor här hemma nu med nöd & näppe. Därför att jag ringde till vårt Ica här i byn och bad att lägga undan. Därför att jag äter inte mandelmassa utan att det ska vara Vaniljkräm. Jag tycker det är väldigt gott. Så mig gör det inget 🙂. Men Kent äter ju vanlig.

Sen hade vi knappt ingen mjölk hemma. Jag har ju åxå en här hemma om slukar mjölk i mängder 😄.
Så vi var tvungna att handla. Efter att Kent hade slutat jobbet. Tyvärr sent. Så egentligen kanske jag skulle ha handlat. Men nu är det som det är & handlingen är gjord.
Vi kom i alla fall till kassan. Så då berätta kassören att vaniljen va slut. Så det var tur att jag la undan semlor 😊✌

Dagens rubrik: Semledagen idag. Blir det någon semla? ifrån fina Orsakullan


Klantiga jag.....

Det blev en slö start på dagen idag med för mig. Men sen satte jag igång med min ljudbok och börja städa toaletterna. Det gick bra 👍.

Sen tänkte jag byta batterierna i min ljuslyktor. Trott att det är runda & platta batterier som skulle i ljuslyktorna. Men så var det inte!
Det var vanliga AA batterierna. Så klantig jag är! 😒 Här har jag gått & väntat på att köpa runda, platta batterier. Därför att få fart på ljuslyktorna igen. Så är det vanliga batterier 😕😆.

När jag käka lunch så satte jag på min serie & sen tittade jag på den hela eftermiddagen. Det var skönt. Den serien är så bra med, Outlander.

När vi kom hem ifrån affären så tog jag hand om det vi hade handlat och sen såg vi tv. Kent käka. Jag tyckte inte det var lite tidigt satt käka middag då. Så jag käka lite senare.

Bokresention.....

Simona Ahrnstedt - Med hjärtat som insats

Jag ger 3⭐⭐⭐ av 5⭐⭐⭐⭐⭐

Boken för mig har en bra berättelse och det är en bra uppläsare. Men det är ingen bok som jag vill lyssna på hela tiden. Längtar inte till nästa gång jag får lyssna på boken och jag letar inte tillfällen att få lyssna på den.

Det handlar om.....Dessie som blir Sams livvakt. Men dem har mötts tidigare i livet och haft en romans. Den romansen blommar upp igen. Så det blir konsekvenser av det i Dessies jobb. Men det hindrar inte dem att fortsätta med sin romans.
Andra saker blommar med upp ifrån Sams förflutna.......

Nu ser jag tv och skriver detta inlägg. I morgon hoppas jag verkligen att jag orkar upp & kommer iväg och tränar. Därför att jag märker det på mitt humör och kropp att jag behöver träna. Men vi får se i morgon.


Semledagen idag. Blir det någon semla?

Har ni fina läsare ätit någon semla idag? Håller ni hårt på dessa dagar som semledagen, våffeldagen och kanelbullens dag? Eller tänker ni. Äter ni det som är på dagen. Så är det bra. Får ni inte tag på det så kvittar det?

Nu ska jag äta semla här 😋.
Ha det så gött fina läsare! Kram❤

Gillar

Kommentarer

Fröken Rödlök ,

Trodde inte det skulle bli någon semla idag. Men så kom jag till en kompis vars man bjöd på en..

Www.frokenrodlok.se
fighterwomen85
fighterwomen85,

Okej. Men så trevligt 😊

nouw.com/fighterwomen85
Pärla
,

Tur du hann lägga undan! Jag föredrar mandelmassa men bra med alternativ. Har allt ätit en idag med.

Tråkigt med batterierna men sånt som händer 😂

fighterwomen85
fighterwomen85,

Oja! Var väldigt tur att jag hade lagt undan 😊. Okej. Gott.

Ja. Men nu har vi ju runda batterier iaf 😊

nouw.com/fighterwomen85
Marie - Sweetwords,

Ja lätt att det blir fel batterier, har hänt mig med fler ggr. Samt jag har ätit 2 semlor i år, en idag och en för några veckor sedan. Nu känner jag mig nöjd, det blir inga fler i år

sweetwordsbymirre.com
fighterwomen85
fighterwomen85,

Ja, jo. Det är ju det. Säkert hänt mig med förut. Men inget man kommer ihåg 😊.

Okej. Mm samma här. Nöjd på semla.

nouw.com/fighterwomen85
Amanda ,

Huvudsaken är ju att handlingen blev gjord och att ni nu har sakerna hemma. Här blev det ingen semla idag men åt en tidigare i år 😊

amandizan.wordpress.com
fighterwomen85
fighterwomen85,

Sant 😊. Okej.

nouw.com/fighterwomen85
Blondina ,

Tur du hann lägga undan men synd vaniljcrème va slut då!? Nej inga semlor här jag gillar de inte jag ska mumsa i mig mumsmums ist nu inatt och se film, ta de lugnt 😃

blondinas.se
fighterwomen85
fighterwomen85,

Jepp. Men jag fick ett paket med 2 vaniljkräm semlor & Kent fick 2 vanliga semlor. Så vi vart nöjda 😊. Okej. Det finns ju så olika varianter av semla idag. Okej. Skönt.

nouw.com/fighterwomen85
Madde,

Vilken tur att du la undan. Jag föredrar med mandelmassa, men min dotter vill ha med vanilj istället. Vi fick på jobbet, men med vanilj och den var god den med

www.nouw.com/madelena
fighterwomen85
fighterwomen85,

Jepp. Tänkte att det var bäst. För jag vet att semlor går åt dagens som fettisdagen 😊.

Okej. Trevligt att ni fick på jobbet 😊

nouw.com/fighterwomen85
Natascha ,

Jag kan inte förstå den där hysteriken på semlor, jag tänker -det finns ju så mkt annat gott😅 men vilken tur att du la undan så att det fanns👏

natascha.bloggplatse.se
fighterwomen85
fighterwomen85,

Vi alla är olika 🙂. Det är väl för att det är en sötsak.

Jepp.

nouw.com/fighterwomen85
Lexochlogan
Lexochlogan,

Brukar oftast också kolla nån film eller serie när jag bloggar och kommenterar, det är min lill jag tid på dygnet, så välbehövligt. Här blev det semlor, gillar egentligenninte det heller men Leya gjorde lagom stora och de var riktiga goda. Har nog aldrig testat vanilj semla dock, får bli nästa år

nouw.com/lexochlogan
fighterwomen85
fighterwomen85,

Okej. Jag kollar serie när jag äter. Inte när jag bloggar. Därför att jag kan inte koncentrera mig på 2 saker samtidigt 😊.

Ja. Några tim själv med serie eller bok eller något annat är välbehövligt 😊.

Okej. Vilken tur att semlor blev i bra storlek då. Mamma gjorde vaniljkräm i min semla när jag bodde hemma. Därför att inte jag gillar mandelmassa. Så jag har alltid ätit semla med vaniljkräm 😋. Jag tycker du ska testa vanilj semla.

nouw.com/fighterwomen85
LouiseEdling
LouiseEdling,

Smarrigt med semla <3

nouw.com/louiseedling
fighterwomen85
fighterwomen85,

Yes. Det var det 🙂

nouw.com/fighterwomen85