Semledagen idag. Blir det någon semla?

Hejsan fina läsare!

Jag kan säga att det finns semlor här hemma nu med nöd & näppe. Därför att jag ringde till vårt Ica här i byn och bad att lägga undan. Därför att jag äter inte mandelmassa utan att det ska vara Vaniljkräm. Jag tycker det är väldigt gott. Så mig gör det inget 🙂. Men Kent äter ju vanlig.

Sen hade vi knappt ingen mjölk hemma. Jag har ju åxå en här hemma om slukar mjölk i mängder 😄.
Så vi var tvungna att handla. Efter att Kent hade slutat jobbet. Tyvärr sent. Så egentligen kanske jag skulle ha handlat. Men nu är det som det är & handlingen är gjord.
Vi kom i alla fall till kassan. Så då berätta kassören att vaniljen va slut. Så det var tur att jag la undan semlor 😊✌

Dagens rubrik: Semledagen idag. Blir det någon semla? ifrån fina Orsakullan


Klantiga jag.....

Det blev en slö start på dagen idag med för mig. Men sen satte jag igång med min ljudbok och börja städa toaletterna. Det gick bra 👍.

Sen tänkte jag byta batterierna i min ljuslyktor. Trott att det är runda & platta batterier som skulle i ljuslyktorna. Men så var det inte!
Det var vanliga AA batterierna. Så klantig jag är! 😒 Här har jag gått & väntat på att köpa runda, platta batterier. Därför att få fart på ljuslyktorna igen. Så är det vanliga batterier 😕😆.

När jag käka lunch så satte jag på min serie & sen tittade jag på den hela eftermiddagen. Det var skönt. Den serien är så bra med, Outlander.

När vi kom hem ifrån affären så tog jag hand om det vi hade handlat och sen såg vi tv. Kent käka. Jag tyckte inte det var lite tidigt satt käka middag då. Så jag käka lite senare.

Bokresention.....

Simona Ahrnstedt - Med hjärtat som insats

Jag ger 3⭐⭐⭐ av 5⭐⭐⭐⭐⭐

Boken för mig har en bra berättelse och det är en bra uppläsare. Men det är ingen bok som jag vill lyssna på hela tiden. Längtar inte till nästa gång jag får lyssna på boken och jag letar inte tillfällen att få lyssna på den.

Det handlar om.....Dessie som blir Sams livvakt. Men dem har mötts tidigare i livet och haft en romans. Den romansen blommar upp igen. Så det blir konsekvenser av det i Dessies jobb. Men det hindrar inte dem att fortsätta med sin romans.
Andra saker blommar med upp ifrån Sams förflutna.......

Nu ser jag tv och skriver detta inlägg. I morgon hoppas jag verkligen att jag orkar upp & kommer iväg och tränar. Därför att jag märker det på mitt humör och kropp att jag behöver träna. Men vi får se i morgon.


Semledagen idag. Blir det någon semla?

Har ni fina läsare ätit någon semla idag? Håller ni hårt på dessa dagar som semledagen, våffeldagen och kanelbullens dag? Eller tänker ni. Äter ni det som är på dagen. Så är det bra. Får ni inte tag på det så kvittar det?

Nu ska jag äta semla här 😋.
Ha det så gött fina läsare! Kram❤

Gillar

Kommentarer