Riv starta veckan

Hejsan fina lĂ€sare! 👋

NĂ€r jag gick upp idag sĂ„ var jag trött. Jag somna sent igĂ„r. Duschen stod först pĂ„ tur efter att Kent hade duschat. Det var skönt & jag börja vakna till 🙂. Efter duschen tog jag pĂ„ mig klĂ€der, kĂ€ka frukost. Ringde fĂ€rdtjĂ€nst för att hoppas pĂ„ senare tid Ă€n vad jag hade fĂ„tt först. Det fick jag Ă„xĂ„ 👍.

Jag fixa mig med smink. Sen fixa med grejer som skulle med ner i en vÀska. Taxin kom. Vi hÀmta & lÀmna en innan taxin slÀppte av mig pÄ HAB.

DÀr hade jag möte med min kurator. Vi fixa ett papper för att skickas ivÀg. Det var ett papper till en fond. Jag har tÀnkt lÀnge pÄ att jag vilja söka pengar frÄn fonder till PT timmar.
DĂ€rför att jag kĂ€nner att jag blir mer peppad av trĂ€ning nĂ€r jag har PT. Att trĂ€na med PT Ă€r vĂ€ldigt roligt. Om personkemin stĂ€mmer mellan mig & PT:en 🙂đŸ’Ș. PT ser om jag utvecklas i min trĂ€ning. Det Ă€r vĂ€ldigt svĂ„rt att se det sjĂ€lv. Mitt psyke & min kropp mĂ„r bra av en PT.
SÄ nu fÄr vi se om jag fÄr pengar.
Mötet med kuratorn kÀndes vÀldigt bra idag.

Mellan landning hemma......

Jag tÀnkte Äka direkt till Erikslund. Men jag fÄr inte Äka sjukresa ifrÄn t.ex. Hab till affÀr. Jag fick Äka hem & mellan landa. Det var i för sig bra. DÄ slapp jag köpa lunch ute. Utan kÀka hÀr hemma.
SÄ nÀr jag kom hem sÄ satte jag pÄ radio pÄ tv, Koka lite pasta, plocka undan disk. Sen kÀka lunch.

En taxi kom & körde mig till Erikslund. Jag Äkte runt & tittade pÄ trÄdlösa hörlurar. Jag fick lÀra mig nÄgot nytt. Det var att dem trÄdlösa hörlurarna med skaft har inte en gummi plupp som man har i örat. Gummi plupp som man har i örat har dem trÄdlösa hörlurarna som inte har skaft. Jag hade velat haft utan skaft. Men jag vill inte heller ha gummi plupp. SÄ med skaft blir det om jag sa ska ha trÄdlösa hörlurar. Nu fÄr vi se nÀr det blir nÄgra trÄdlösa hörlurar.

Jag hoppas att ni förstĂ„r mig 🙏😊 Det lĂ€t lite rörligt, jag vet.

Sen Ă„kte jag runt & shoppa lite. Jag hitta lite det jag hade skrivit upp pĂ„ min lista. Kent hörde av sig. SĂ„ nĂ€r jag var klar pĂ„ Erikslunds shopping. SĂ„ rullade jag till Biltema. DĂ€r stod Kent & vĂ€nta pĂ„ mig. NĂ€r jag kom sĂ„ var Ă„xĂ„ Kent klar pĂ„ Biltema. Perfekt timing! 😊👍

Vi Äkte hem. Inte lugn stund Àn.....

Jag packa upp det jag hade köpt. Det var Ljus, en Almanacka, Shower gel, conciler & en present. Consilern blev en extra sak 🙂. Jag bytte lite klĂ€der, tog bort sminket. Kent börja med maten. Jag gjorde en sĂ„s. Maten blev klar & vĂ„r middag blev Panerad fisk, potatis, sĂ„s & sallad för mig del. JĂ€ttegott! 👌😊.
Diskmaskinen kördes igÄng. Jag satte mig med min ny inköpta Almanacka & fyllde i hur veckan skulle se ut.

Nu sitter jag & skriver detta inlĂ€gg. Tv Ă€r pĂ„ som vanligt hĂ€r. Jag kĂ€nner mig lite trött efter den hĂ€r dagen. Men dagen har varit bra. I det stora hela sĂ„ har jag fĂ„tt bra bemötande. BĂ€sta bemötande var pĂ„ Body Shop dĂ€r jag köpte shower gel & concilen som inte var tĂ€nkt. Men jag kunde inte stĂ„ i mot med det trevliga bemötandet 😊.

I morgon vÀntar en ny dag med nya saker. SÄ med en god natt blir morgon dagen med en bra dag. Hoppas jag.

#fighterwomen85 #personligblogg #mittliv #sambolivet #6sept #mÄndag #nyvecka #monligdag #ganskavarmt #mötepÄhab #shoppingtur #erikslundsköpcenter #kÀnnermigsedd #nÄgrasakermedhem #Äktehemmedsambo #fiskmiddag #planeringaocho #mÄrbra #bloggjobb #varjedagÀrennyspÀnnandedag
#seframÄtsepositivt #nydagimorgon


Ha det sĂ„ gött fina lĂ€sare! Kram❀

Gillar

Kommentarer