Produktiv förmiddag........njuta på eftermiddagen

Hejsan fina läsare! 👋

Även idag börja dagen tidigt. Käka frukost & fixa mig. Hann att chilla lite innan taxin kom vid 9.

Taxin körde mig till VC. Blev död tid på 30min. Inte bästa stället tycker jag att slösa tid på.
Jag fick träffa en manlig läkare. Min tanke var att prata om min stela nacke. Men vi gled in på min yrsel som jag får ibland när jag ligger ner. Så han gjorde några tester på mig. Han såg något. Så jag ska kanske få en kallelse till Öron, näsa, hals på sjukhuset. Där dem hade någon yrsel enhet. Just för att gå i botten med denna yrsel som jag har haft så länge jag egentligen kan minnas.
När han hade gjort testerna så mådde jag illa ett bra tag efteråt. Det var inte skoj alls. Jag åt lite mellis. Det blev lite bättre.

Jag brukar va nervös när jag ska iväg till sjukhus besök. Men idag var jag inte det. Känslan efteråt var ju inte så bra. Så kanske bra att jag är nervös innan ett sjukhus besök. Då kanske det är bra att jag är nervös. Jag vet inte 🤷‍♀️

Produktiv förmiddag........njuta på eftermiddagen

En taxi kom. Inte på det stället jag trodde. Men vi hitta varann & det var bra. Först lämna vi av en. Sen åkte vi till Erikslund shoppingcenter.
Där leta jag efter en mobilväska. Jag har kommit på att jag vill ha en sån under den här veckan. Så jag var på Hm, KappAhl & Lindex. Det blev en på Lindex. jag är nöjd med mitt köp 😊. Sen var jag inne på Body Shop & kiks. Titta lite där bara. Trodde att dem hade hamburgare på Ikea. Men det hade dem inte. Så det blev en hamburgare på "FRASSES". Jag har varit sugen på det sen i måndags. Hamburgaren var god 🍔👌🙂.
Tydligen så fick jag testa en nytt hamburgare kött som dem hade tagit hem. Därför att ägaren kom till mig & fråga vad jag tyckte om köttet. Jag sa att det var gott. Men gillar högrev. Å så var det de 😆.
Det var sista anhalten innan jag åkte hem. Taxin var på plats när jag kom ut.

Produktiv förmiddag........njuta på eftermiddagen
Produktiv förmiddag........njuta på eftermiddagen

Resan hem kändes inte helt säker. Men jag kom hem levande.

Jag intog solstolen & lyssna på min nya bok. Ja, ni läste rätt! 🙂 Stenhuggare - Camilla Läckberg lyssna jag klart på igår kväll. I morse bestämde jag mig för att börja lyssna på första boken av "DE 7 systrarna". Jag kan säga att den boken har jag haft svårt att släppa idag. Bokens början ger mig bra förhoppningar i fortsättningen av boken. Men jag får se. Fortsättningen följer.......

Det var väldigt skönt i solen mot ansiktet idag. Men vinden var något kylig. Jag har svårt att helt slappna av om inte hela jag är varm. Så jag gick in & tog på mig mjukisar. långärmad hade jag redan på mig. Då blev jag avslappnad 😊☀det blev varmt & skönt.

Till middag gjorde Kent en fläskfilégryta. Den blev god 👌😋.

Produktiv förmiddag........njuta på eftermiddagen
Produktiv förmiddag........njuta på eftermiddagen

"Stenhuggaren" av Camilla Läckberg

Det handlar om en flicka som hittas död av en fiskare. Det visar sig att flickan dog inte nu tid utan för många år sen. Polisen Patrik tar sig ann fallet. Dem hittar något svart på flickan. Det är fler fall som händer i boken medans Patrik & hans kollegor försöker att reda ut fallet med flickan. Där det svarta är iblandat.
I boken växlar det mellan nu tid & bakåt i tiden då flickan dog......
Dem hittar en man som är stenhuggare. Men är det han som har dödat flickan?.....

Jag tycker att boken är lite svår att hänga med ibland. Men den är bra! Det är ju Camilla Läckberg 🙂.

Jag ger boken i betyg 3⭐⭐⭐av 5⭐⭐⭐⭐⭐

Produktiv förmiddag........njuta på eftermiddagen

Nu när hösten är här. Köper du färska
snittblommor till ditt hem?

Nej. Jag köper inte snittblommor nu under hösten. Jag kan köpa det istället under våren. Men där i mot så kan jag köpa blommar som jag planterar ute som tål frost & kyla. Jag har två blomlådor hängandes under ett fönster mot vägen. Sen en stor kruka som jag fick av syrran Virre för 2 år sen i present. Så där i vill jag har lite växter så det ser lite levande ut & trevligt 💐😊.

Rubriken är ifrån MinResaTumörMittLiv

I morgon gör vi en dags tripp till Hallstavik. Det är Begravning för Kents morfar. Att träffa dem där uppe ska bli trevligt. Men inte begravningen. Men det ska nog gå bra.

Produktiv förmiddag........njuta på eftermiddagen


Ha det så gött fina läsare! Kram❤

Gillar

Kommentarer