Om mig fighterwomen85:

Jag kom till värden den 16 sept 1985.
Vid 3års ålder bekräftades ett funktionshinder på mig. Funtionsvariation som det heter idag.  Det innebär för mig att jag har annorlunda gång, svaghet på höger sida, försvagad energi + lite intellektuella svårigheter/ svagheter.
Jag växte upp med mamma, pappa & 3 mindre syskon. Alla tjejer. En mycket bra uppväxt i Mariestad.
Vi tillbringa somrarna i husvagn runt om i Sveriges. Mina föräldrar behandla mig som vilken person som helst. Det tackar jag för idag 🙏🏻❤️😊
Vid 6års ålder gick jag igenom en stor operation. Den gjorde så att gången blev bättre på mig & jag blev mer självständig.
Min skolgång såg ut så att jag gick dagis. Hade assistent där som jag har kontakt med idag 💖. Gick vanlig skola upp till 6:an. 7-9:an var år jag väljer att hoppa över att berätta om. För de var inga bra år för mig gällande min skolgång. Men gymnasiet var mina 4 bästa år i mitt skol kapitel. Det mesta av den jag är idag. Blev jag där 😊.
Träning 💪🏼 & gym kom åxå in i mitt liv under gymnasie tiden. Det ligger mig väldigt varmt om hjärtat ❤️än idag.
Sen följde det en massa år med praktik.
Ett bakslag av en tids cancersjukdom. Som jag tog mig starkt 💪🏼 igenom.
Innan jag till slut fick en jobb anställning. Det passa mig perfekt!
Jag gjorde saker så att kollegorna trivdes bättre & underlättade för dem. Jag gjorde saker runt om som behövdes göras. Men som de andra inte var anställd för att göra.
Under den tiden kom en kille in i mitt liv igenom nätdejting.
Idag bor vi i vårt hus strax utanför Västerås. Som jag stor trivs i :). Jag har landat i mitt liv.
Så jag gjorde det som ingen trodde att jag skulle göra. Inte änns jag själv! Att lämna min trygga fasta punkt med familj & ort. Satsa på kärleken 💞 & flytta ca 20 mil bort till en större stad. I & med det så växte jag ännu mer i mig själv.
Att jag har varit med om lite saker så är jag en envis,stark & målmedvetet kvinna idag 😊

För några år sen fick jag tillsägning om att jag skulle tänka på att spara på min kropp. Så idag när jag är ute och shoppar, jag och Kent springer i olika affärer. Vi ska ut på äventyr som kräver att gå mycket. Så väljer jag idag att ta rullstolen och åka i den. Dels för att vara glad istället för att vara trött. Men sen åxå för att spara på min kropp lite.
Så, nu vet ni lite om mig.
Undra ni något. Fråga bara! Inga frågor är dumma att ställa. Frågar man inte. Så får man inget vet heller. Man lär sig mer av att fråga 🙂.
I med min blogg så vill jag krossa alla fördomar om att vara annorlunda.
Kram från mig, Jessi

 


Ha det så gött fina läsare! Kram❤

Gillar

Kommentarer