Ny vecka & kort vecka är här

Hejsan fina läsare! 👋

Först vill jag tacka för era fina responsen på kommentarerna som ni skicka till mig. I förra inlägget. Ni är Bäst! 🙏😃❣

Å fy tusan vad trött jag var i morse när jag gick upp. Men jag somna sent & var upp på toa i gryningen. Men solen sken ute ☀ i alla fall 🙂. Kent gick upp före mig. Trodde att han skulle dra till jobbet tidigare än annars. Men icke 😊. När jag sagt hejdå till han för att han skulle till jobbet. Så fixa jag mig. Sen gick till bussen.

Jag kom till gymmet. Kom först inte in. Men sen så. Jag hade då vaknat till och jag kände att kroppen var rett så pigg. Så lite gång blev det på gåbandet. Sen Styrka. Ben/axlar set 4*12. Inte bästa settet. Men bara att köra 💪😤.
Åå vad det kändes i bena när jag körde ben övningarna. Benpress & Benspark 😣😅. Kommer säkert att kännas i morgon.

Det kändes väldigt skönt att träna. Känslan när jag sen gick ifrån gymmet kändes åxå väldigt bra 😊💪❤

Jag trodde min vän skulle komma. Men icke. Jag hann med halv 12 bussen hem. Lyssna färdigt på Keyyos Sommarprat. Så härligt! 😀

NY VECKA & KORT VECKA ÄR HÄR

Snart vila.......

När jag kom hem så åkte jag bort till sophuset & slängde plast och papp. När Keyyo var slut så börja Peter Jöbacks sommarprat i Sveriges Radio Sommarprat. Det var med Riktigt jäkla bra! 😊. Mycket berörande.

https://sverigesradio.se/sommarvinterip1

Jag duscha. Borsta håret ute på altan. Jag fäller så jäkla mycket hår! Jag vet att jag behöver klippa mig & tänkt att ta tag i det snart.

Lunchen intog jag framför Youtube. Var gott. Ögonen började att gå ihop. Så då la jag mig & vila lite.
Sen gick jag ut till solstolen. Det var lite kyligt i skuggan när solen var i moln 🥶. Men när solen kom fram & på hela mig. Så blev det varmt & skönt 😊. Jag lyssna klart på Peter Jöbacks sommarprat, lite låtar av honom. Sen lyssna jag på min ljudbok "Stenhuggaren". Den var lång. Så kommer ta en stund att lyssna på den. Men den är bra. Så det gör inget. Även där slumra jag lite.
Jag fixa sen bär, fixa mellis. Kent kom hem.

Vi käka på var sitt ställe. Men jag prata med mamma medans jag åt. Så det gjorde inget. Jag hjälpte henne med IG & FB. Hon behöver lite hjälp med det ibland 😊❤

Jag har svarat på gårdagens kommentarer. Nu skriver jag detta inlägg & på tv är det "Lotta På Liseberg".

Sängen är efterlängtad nu. Men snart så.

NY VECKA & KORT VECKA ÄR HÄR


Ha det så gött fina läsare! Kram❤

Gillar