Ny månad. Jag är full skyddad

Hejsan fina läsare! 👋

Ja, vi välkomnar den nya månaden, september. Jag ser månad september som en skift månad från sommar till höst. Därför att jag tycker att första halvan av september brukar kännas som sensommar ☀🌸 & andra halvan brukar kännas som höst 🍁.
Jag fyller år i mitten på september & jag har många gånger käkat tårta på altan i sommar kläder. Nu har jag även en systerdotter, Elvira som fyller i början på september & även där har vi fikat ut när hon fyller 😊🍰

Idag igen gick jag upp tidigt. Jag duscha i ren & rensad dusch. Men med ett hål rakt ner till golvet & brunnen. Silen som ska sitta fast med ett rör som går till brunnen. Den gick lite sönder när Kent rensa duschen igår. Sen gick den ännu mer sönder.
Jag var lite orolig att det skulle rinna ut på övriga badrums golvet. Men inte. Så det var skönt 🙂.
Jag drack min smoothies frukost & åt mitt ägg framför en nyhets sändning. Sen fixa jag mig lite. Gick ut med soporna. Kl. 9 satt jag & Kent i bilen.

Vi åkte & skulle vaccinera oss. Våran 2:a spruta. Samma som sist så kände jag av sprutan ett litet stick.

Mina ögon på 2 skärmar.......

Vi kom hem. Såklart satte jag mig vid tv & satte på datorn. Ett tag så satt jag & kolla på båda skärmarna. Därför på en skärm var det hästhoppning "vanlig" & på den andra skärmen var det lag spel i bordtennis där Sverige deltog i. Det gick bra i båda tävlingarna. I hästhoppningen så ligger Sveriges tävlande bra till nästkommande tävlingar. Som fortsätter i morgon. I lag tävlingen i bordtennis med svensk deltagande i Paralympics som kom Sverige vidare till final 😃👏.

Jag har gjort 3 veckors viktväktare sallad igen. Hoppas att den här gången blir salladen åxå bra. Kent har trimmat gräset. Vi har kört en tvättmaskin. Sen käka vi middag. Jag har sett på Paralympics magasinet & Idol.
Nu ser jag på ett nytt program på 5:an "vem tror du att du är". Ett gäng kändisar som tar reda på sin släckt bakåt i tiden. Något liknade program har gått förut.

Fortfarande känns det inget speciellt efter vaccin sprutan tidigare idag. Mer än att armen är öm. Gör ont när jag höjer upp armen. Som första sprutan. Får se hur natten kommer att vara.

Första september idag. Vilket är ditt bästa tips för att göra månaden så mysig som möjligt?

Ny månad är ju åxå nya månads bloggutmaningar. Detta är den första.

Jag tycker det är mysigt att tända lampor runt om i mitt hem. Sen tycker jag att det är mysigt tända levande ljus. Jag tänder oftast bara runt där jag befinner mig. Jag vill ha koll på ljusen.

Man kan köpa nya kuddfodral & filtar med höst färger på. Köpa höst blommor & plantera både ute & inne. Köpa höst inspirerade saker. Eller man kanske har från förra hösten. Så man inte tycker att hösten är allt för tråkig & jobbig.

När det är en regnig & kall höst eftermiddag så tänd ljus, koka dig en kopp te, kryp upp i soffan med filt om dig & sätt på en film. Njut av att du är värd att göra det trotts att du borde gå ut & springa eller åka iväg & träna❣ Skit i det just då!

Rubriken är ifrån MinResaTumörMittLiv

Första september & skördetid. Tar du del av skörden?

Vi har inte så mycket att skörda i vår i trädgård. Mer än våra äpplen. Vi har sena äpplen. Så dem skördar vi i slutet av september, början på oktober.

Denna rubriken är ifrån Orsakullan


Ha det så gött fina läsare! Kram❤

Gillar

Kommentarer