Nästa stora evenemang är nu igång

Hejsan fina läsare! 👋

Jag har diskat och gjort rent i köket efter middagen som vi gjorde. Vi hade tänkt ifrån början att göra biffar. Men idag bestämde vi oss för att göra istället en köttfärslimpa 🙂. Det är ju typ samma fast man har köttfärs röran i ugnen istället för i stekpannan.

Medans köttfärslimpan stod i ugnen så åkte jag bort med plasten. För den var full. Slängde komposten & hämta posten. Jäklar var kallt det var ute! 😨

Det blev jättegott! Så nu är jag är jag mätt i magen 😊

Tar dagen ifrån början........

Jag är verkligen seg startad efter semestern. Samma som igår fick jag kämpa med mina tankar att tänka positivt för att ta en morgon promenad. Idag blev promenaden lite längre. Solen lyste & i vinden var det skönt ☘☀😊.

Jag kom hem igen. Bestämde mig för att hoppa in i duschen. Sen fixa snabbt frukost. Satte mig vid tv & hann precis när nyheterna börja 😅. Men det är dumt av mig att stressa & vara tidsoptimist. För det är alltid något som strular 😓. Men att få duschen klar innan dagen börjar är det bästa tycker jag.

Efter nyheterna så titta jag på Paralympics. Invigningen var igår & den såg jag. Det är OS för Funktionsvariationer. Så nu kommer min tid att se på tv öka till det dubbla 😊 & det kommer gå först. För detta vill jag inte missa mycket av.

Är det någon mer av er som tittar på Paralypics??

Så det har blivit en hel del tv tittande på Paralympics idag. Sen titta jag på Youtube. Jag plocka sen ur diskmaskin & sen käka mellis. Greja lite vid datorn. Sen ville Kent göra mat. När han ville börja med maten så var jag inte så hungrig. Men under tiden som maten gjordes så blev jag hungrig.

Nu ser jag på Idol & skriver detta inlägg. Det är lite typiskt höst 🍁för mig. Idol börja i måndags.

Är det någon mer av er som tittar på Idol??

Har du drabbats av Covid-19?

Nej. Jag har inte drabbas av covid. Jag har haft förkylning & har testat mig en gång. Men det testet var negativt. Jag är sällan sjuk. Så att jag skulle bli sjuk i covid fanns inte hos mig. Nu har det ju gått 1 halv år. Ingen covid än på mig. Snart är jag åxå full vaccinerad åxå. Så jag hoppas att jag klarar mig.

Denna rubrik är ifrån MinResaTumörMittLiv

Det hängde på håret........

När jag gick 9:an så börjas det ju att pratas om gymnasium. Jag gick särskola. Där jag gick så var man tvungen att praktisera på 2 gymnasium. Ingen av dem ville jag gå på. Sen hade jag åxå praktiserat på Lindex. Efter praktiken viste jag vad jag ville för program på gymnasiet, handel. Sa det till mina lärare. Då sa dem att det finns inte. Men sen funderade mina lärare. En av lärare hade stuga nedanför där vi bodde. Så en dag stanna hen utanför oss. Min pappa & hen prata. För jag hade kommit hem ledsen för att jag fick veta att det inte finns något gymnasium med handel. Efter ett tag så kom min lärare på att det finns ett gymnasium med handel 3mil bort, Skövde. Detta var 4år på det & på programmet handel.

Jag gick åka ditt & praktisera. Det var lite jobbigt. Men fick umgås med fina personer.
Efter 9:an börjar jag på Kavelbro gymnasiet i handels programmet. Bästa bästa åren i mitt skol liv!!! Jag växt såå som människa. Gym Träningen kom in i mitt liv 😃.

Denna rubrik kommer ifrån Orskullan


Ha det så gött fina läsare! Kram❤

Gillar