https://nouwcdn.com/v201/u/453/1015453/633/202005281527128723.jpg

När pandemin är över vill jag.....

Hejsan fina läsare! 👋

Dagens rubrik ifrån fina Orsakullan lyder När pandemin är över vill jag.....
Träffa en vän som jag har kontakt med på sociala medierna. Vi bor i samma stad. Men pandemin har gjort så att vi inte ha kunnat träffas IRL.
Sen vill jag börja sjunga i kör. Jag är så sugen på det 🙂.
Jag vill även gå fritt i stan, på köpcenter, i affärer. Gå på bio, äta ute, träffa familjen utan att jag får pekpinnen på mig.
Sen få krama 🤗alla som vill krama mig!

Trött & dålig start på dagen.....

Idag gick jag och Kent upp nästan samtidigt. Såklart hann han till toan före mig. Så jag fick ta andra toan. Okej tänkte jag tills jag insåg att behöver lite saker på stora toa. Då var Kent klar vid handfatet. Så då gjorde jag klart där.
Men det kändes lite drygt att få gå fram och tillbaka. Sen kände jag mig rett trött i morse åxå.

Sen på bussen till gymmet så dök tankar upp som jag inte ville ha i huvudet. T.ex. om barn - syskon och födsel. Var ska det andra barnet ta vägen då? Några personer i min närhet har frågat mig om det och det har satt sig in i mitt huvud nu. Men det löser sig som allt annat i livet tänker vi :) .
Jag hoppades på att dom tankarna skulle försvinna under tränings passet och det gjorde dem. Så det var skönt.

Bättre än förväntat......

Träningen gick bättre än förväntat. Jag körde Rygg/Biceps 3*12. Fokuset var bra och energin var med mig. Så det kändes skönt 💪😊. Vi var väldigt få på gymmet. Det kändes lite tomt. Men det är ju ändå bra i och med pandemin.
Det ska bli så skönt när allt är över och gymmet blir åter igen levande med folk och att på grupp passen blir det folk på 🏋️‍♀️ åxå.

Jag minns inte att jag har haft långärmat på mig när jag tränar under mina tränings år. Men idag hände det 🙂. Därför att jag tyckte det var lite kyligt och att jag frös efter träningen i måndags.
Så det kanske blir att införskaffa sig en tränings jumper, långärmad. Jag har funderat på det förut.

Jag hade bestämt mig för att
inte duscha på gymmet idag. Därför att bastun är avstäng. Så min belöning att basta efter träning och dusch får sättas på pause lite nu. Tyvärr.

Får passa på när det händer.......

Jag viste att Kent var i stan när jag var på gymmet och han nämnde i vår chatt om vi inte skulle ta och äta lunch ute. Inget bestämdes då.
Så jag hoppa av bussen ifrån gymmet. Går till Synsam dit han skulle. Han ringer och då hade han glömt av att gå till Synsam efter tandläkaren han hade varit på. Vi tog en snabb lunch. Men ändå trevlig sådan. Vi satt på ett säkert avstånd där vi käka och det var inte mycket folk där.
Jag käka Kyckling Wok med ris. Det var gott.

Förra året käkade vi ut. En gång Det är inte ofta som vi är samtidigt i stan så att det passar för oss båda. Sällan är det som Kent åxå nämner om en lunch på stan.
Då känner jag att det är lika bra att hänga på saker när dem händer 🙂.

Jag kom hem. Tog en varmt och skön dusch 🚿😊. Sen satte jag mig i soffan och chilla. Bland annat läste lite bloggar. Sen satte på gårdagens avsnitt av Lyckoviken 2:a säsongen. När jag titta på det så kom Kent hem. Han såg sliten ut så han gick in och la sig i sängen och vila. Jag gick in till han när jag hade sett klart på Lyckoviken. Mysigt.

Vi käka sen middag - Tjockpannkaka. Nu är det handboll på tv Sveriges herrar. Just nu går det sådär. Tyvärr.

Det är riktigt bussväder ute nu. Snön vräker ner ❄. Fy, Uch, Brrrr 😨.

När pandemin är över vill jag.........

Nu vill jag höra vad det första ni fina läsare gör när alla restriktionerna och pandemin har lagt sig??


#fighterwomen85 #nouwblogg #january #hälsa #träningärskönt #lunchpåstanmedälsklingen #duchochchillhemma #snöbusvädetute #sköntattvarainne #seframåtsepositivt


Ha det så gött fina läsare! Kram❤

Gillar

Kommentarer