Min helg :)

Hejsan fina läsare! 👋

Igår lördag så låg jag ute och sola lite. Lyssna på ljudbok. Nu lyssnar jag på boken "Ett oväntat arv". Jag fick tips om boken på fb en sida. Sen såg jag att den var 3 böcker i följd. Nu lyssnar jag på den första. Jag har är fast. Jag har lyssnat jättemycket i helgen 😊.
Jag fick chansen att testa mina nya bikini trosor igår åxå. Dem passa mycket bra 👍. Jag känner mig nöjd med köpet.

En trevlig kväll.....

Det var sen dags att fixa mig lite. Jag tog en dusch. Det är såå skönt att ta en sval dusch när kroppen var väldigt varm. Sen trevligt & skönt att vara fräsch när jag & Kent skulle iväg och träffa lite vänner. Såklart så blev det stressigt. Därför att jag tror att jag är snabbare än vad i själva verket är. Fy vad jag efter svettades 😅.

Vi kom till våra vänner i taxi. Där skulle det bli främst en grillkväll. Men även lite firande av min sambo Kent som fyllde år i måndags 31/5 & hans vän Johan som fyllde år i torsdags.

Vi åt god grillad mat. Det par som åxå var med Foppa & Therese fick Kent Stora Tärnings 🎲Yatzy av. Kul 😃. Vi hade både djupa samtal och roliga samtal. En mycket trevlig kväll.

När vi kom hem vid kvart över 2 i natt så gick jag direkt & la mig.

Grattis Sverige!

Idag vakna jag upp till Sveriges National dag 🎉🍰✨. Jag har en vän som fyller år idag åxå 🙂🌹.
Lite bakis kände jag mig. Jag gick upp. Fixa smoothies. Kolla tv. Kolla min serie. Sen gick jag ut i solen. La mig i solstolen till det blev mulet & såg ut som det skulle komma regn. Jag fixa & käka lunch ute på altan. Med min ljudbok i öronen. Sen bestämde jag & Kent att vi skulle se film. Så då gjorde vi det. Det kom inget regn.

Sen gick jag ut igen i solen. Tog vara på den sista solen & lyssna på ljudboken. Jag gick sen in och tog en kropps dusch & sen käka jag lite middag.

Nu ser vi på film igen. Sen blir det att göra smoothies & lägga oss i sängen.

I morgon ny vecka.......

I helgen har det varit helt galet och så härligt väder ☀☘. Sommar väder. Varmt och soligt. Jag börjar känna mig lite bortskämde med vädret. Samtidig så njuter jag 😊.

Ny vecka i morgon börjar igen. Min vecka blir halv lugn. Händer saker 4 av 5 dagar. Det är tanken jag har nu i alla fall. Sen får jag se hur veckan blir.

Jag har haft träningsvärk hela helgen. Troligtvis ifrån fredagens pass 😊.


Ha det så gött fina läsare! Kram❤

Gillar

Kommentarer

Jennysvardag
Jennysvardag,

Vilken härlig grillkväll som ni hade i går. Det är alltid trevligt att träffas och prata. Så skönt att ligga i solen med en ljudbok i öronen och få lite färg 😊

nouw.com/jennysvardag
fighterwomen85
fighterwomen85,

Jepp. Jo, det är trevligt att träffas & prata. Jepp 😊

nouw.com/fighterwomen85
ullie,

man är ju helt lycklg i dettta väder hurra för kent i efterskott då ha en fin start på veckan

weberskold.se
fighterwomen85
fighterwomen85,

Ja, man är lycklig i detta väder =) Ska hälsa grattis.

nouw.com/fighterwomen85
corkystyle
corkystyle,

Vilken härlig grillkväll ni hade. Kan tänka mig att du var lite bakis och trött. Jag skulle aldrig klara av att vara uppe till klockan två på natten.

nouw.com/corkystyle
fighterwomen85
fighterwomen85,

Jepp. Okej. Alla är olika 😊

nouw.com/fighterwomen85
Mina,

Älskar verklugen denna sommarvärme och vill att den ska stanna länge. Kul med lite fest hos vänner. Det är så härligt att bara sjunka in i djupa samtal och njuta av livet.

Minasvarld.nu
fighterwomen85
fighterwomen85,

Jag med! 😊 Jepp.

nouw.com/fighterwomen85
Mirre,

Så roligt att träffa vänner, grillkvällar med vänner är ju svårslaget, samt mysigt att njuta av en ny ljudbok

sweetwordsbymirre.com
fighterwomen85
fighterwomen85,

Ja, de är svårslaget. Jepp 😊

nouw.com/fighterwomen85