Min fredag. sista innan ny månad

Hejsan fina läsare! 👋

Även idag begav jag mig ut på en morgon promenad. I mjukisar, långärmad jumper & jacka. Men idag börja promenaden på lite okända vägar. Slut på välkända vägar. Oftast väljer jag ut en väg i huvudet innan jag går ut & går. När jag tvivlar på om jag ska ut & gå så tänker 🤔jag åxå ut vilken väg. Så ibland pågår det väldigt mycket saker i mitt huvud innan jag bestämmer mig för saker 🙂.

Oftast när jag går promenaden & när jag kommer hem så är alla tankar borta & axlarna sjunker.

Det gick bra att gå idag även om rundan som jag gick blev rett lång. Så när jag kom hem så kändes det i kroppen ska ni veta 😅.

Jag kom hem. Hade tänkt att duscha. Men klockan var för mycket. Så jag tvätta av ansiktet & sen fixa frukost.

Drack min smoothies & åt mitt ägg fram tv. Även idag hade jag turen med vädret på min sida. Det var uppehåll när jag gick promenaden. Men under dagen så har det kommit regn 💦. Bara att inse att hösten är här 🍁.

I Paralympics så gick det inte så bra för våra svenskar. Det ända som det gick bra i var Tennis. Så det var kul att se någon ny sport. Inte bara bordtennis. Även börja friidrotten. Inga svenskar i det idag. Kanske kommer.

Jag tänkt göra min Linse soppa idag. Men vi hade glömt att köpa en grej. Så det fick bli köttbullar med matvete. Idag tog min 3-veckors sallad slut. Men jag har grejer till en ny som jag funderar på att göra i helgen.

Jag städa om vårt vardagsrums bord & vattna blommor. När paralympics var slut för idag så chilla jag lite. Sen hoppa jag in i duschen. Kent kom hem. Han hade med sig en ny mixer för att göra smoothies i. Därför att igår kväll när vi gjorde smoothies så lukta våran gamla mixer konstigt. Så vi vågar inte köra med den gamla längre. Därför blev det en ny.

Det som är skönt med den nya är att man behöver inte stå & hålla när smoothies blandas. Utan att jag kan göra annat under tiden då 😊👍.

Är det någon av er som har en liknade??

Ikväll.....

Jag & Kent käka middag till film. Jag satte igång mina ljus/lampor. Dem går på timer. Så kommer dem tändas varje kväll nu tills jag ändrar dem. Filmen var skum & långdragen. Båda två tyckte samma. Det var lite kul att vi hade känslor för filmen 😊. Filmen hette "Deer Hunter".

För en stunds sen fixa jag mellis Stekt Äpple med havregryn, lite socker & honung. Till det hade jag Valios kvarg - vanilj. Mycket gott var det.

Nu kolla tv en stund till innan det är dags att lägga mig.

Något på tv.....

Just nu tittar jag & Kent på "Hitch". Kent satt vid datorn en stund mellan filmerna. Vi är i slutet av filmen. Så får se vad det blir efter den här filmen 🙂.

Denna rubriken är ifrån Orsakullan

Har du planerat något speciellt inför hösten att se fram i mot?

Jag & min syster dotter fyller år i sept. Kent åker iväg & fiskar i några dagar. Så jag blir själv hemma i några dagar i oktober. Jag & Kent firar 7år i november. Jag ska på fest i nov. Lite annat händer. Men det ser jag inte fram i mot direkt. Annars händer det inte så mycket vad jag vet nu. Kanske dyker upp något roligt. Får se 🙂. Jag tycker att hösten är lite tråkig på det viset att inget händer då. Vill man att det ska hända något så får man fixa det själv.

Denna rubrik är ifrån MinResaTumörMittLiv


Ha det så gött fina läsare! Kram❤

Gillar

Kommentarer