Ibland måste saker bara göras

Hejsan fina läsare! 👋

Jag måste be om ursäkt först att jag pratar en del om att jag har låg energi 🙏🙄. Men jag tror att det är lite värmen & att jag behöver lite semester.
Det får jag snart 😃.

Även idag när jag gick upp vid 9 så var jag trött. Trodde att jag skulle piggna till efter lite frukost. Men icke. Tyvärr.

Men ibland måste man göra saker fast egentligen orken inte finns riktigt där. När det bara finns den dagen att göra lite hemma fix på. Så är det bara att göra.

Så jag börja att städa våra 2 toaletter. Det gick bra 👍. Golven får Kent ta någon dag. Torka även av vårt vardagsrums bord & damma lite. Det var så skönt att det sen var klart & det blev rent & fint 😊 mycket nöjd är jag. Skönt att få såna hemma fix saker gjort innan det blir lite semester snart.

Jag åt sen lunch framför youtube. La mig sen & sov i 1 tim 45min. Det var så skönt. Verkligen välbehövligt! 🙂 Lite piggare kände jag mig efteråt.

Jag & Kent åkte sen till & handla lite. Han jobba hemma idag & i morgon. Vi kom hem. Prata lite med grannar. Packa upp det vi handla. Hämta andan innan vi gjorde mat.
Det blev vår parad mat. Pasta, ostsås & fläsk. Gå snabbt att göra & är gott. Ett tips till er fina läsare! 🙂

Nu är energi lite låg igen. Men det är skönt. Jag kollar tv, skriver detta inlägg & bara chillar.
Det är helt okej för mig att var lite låg på energi på kvällen. Därför att jag ska ju ändå lägga mig snart i sängen. Somnar förmodligen snabb åxå.

Som det ser ut nu. Så blir morgon dagen helt i min smak. Om jag orkar att först ta mig upp 😊. Först får jag själv jobb. Sen får jag njuta & bli ompysslad 👍. Hur nice låter inte det?! Jag älskar det!

IBLAND MÅSTE SAKER BARA GÖRAS
IBLAND MÅSTE SAKER BARA GÖRAS


Ha det så gött fina läsare! Kram❤

Gillar