Hemmafix & fint väder

Hejsan fina läsare! 👋

Idag vakna vid 7 och kunde riktigt somna om. Men det gjorde inget. Därför att det var inte långt kvar tills larmet gick. Jag vet inte om det är ljuset som gör att jag vaknar & inte kan somna om.

Jag gick ut på en morgon promenad. Det var så härligt ute. Solen ☀sken & det var lite vind som bet i mitt ansiktet. Så skönt 😀 Eftersom det var så härligt väder så bestämde jag mig för att utmana mig och gå lite längre. Så istället för att gå in på första gatan. Som jag har gjort det senaste. Så gick jag in på nästa gata. Det kändes när jag kom hem. Men jag var stolt och nöjd 😊✌.

Lite hemmafix.....& biltripp

Efter frukost och lite återhämtning så satte jag på min nya ljudbok i öronen.
"Varför gråter inte Emma?"
Sen satte jag igång att torka ytor i badrummet. Sen Torka jag även av ytan ovanför vår säng. Jag hörde Kent plocka ur diskmaskinen. Så då hjälpte jag honom med det. Han jobba hemma idag.
Sen gjorde jag min Linse soppa. Där kände jag att energin var svag. Men jag kunde inte strunta i att göra soppa. Därför att annars hade jag inte haft någon mat att äta.
Jag käka framför en film som jag hitta. Den var bra 🙂. Den hette
"Reodeo & Juliet".

Kent fråga mig efter att han grejat lite om jag ville åka ut på en lite biltur. Självklart ville jag det! 🙂. Att åka bil gillar jag väldigt mycket att göra. Speciellt till nya ställen. Jag behöver inte anstränga mig. Även om hjärnan jobbar. Så jag blir ändå trött. Men man kommer långt med bil & man ser mycket på vägen. Det är kul.

Kent ville kolla på en sjö som han är sugen på att åka & fiska på i helgen. Det var ett väldigt fint ställe & fin kväll dessutom 😊.

Dags för mat.....

Vi kom hem. Direkt så börja vi med mat. Det blev Lax i ugn med purjo, räkor, grädde och ost på. Till det hade vi potatis. Det är den här fiskgratängen & en till som vi kan göra 😄. Båda är svin goda! 😋👌.

Blöta skor eller blöt jacka. Vad väljer du?

Det var en svår fråga 😅. Därför att båda är inte sköna. Men jag väljer blöta skor. Därför att eftersom att jag fryser så lätt om mina fötter. Så är det blöta skor jag minst vill ha.

Rubriken kommer ifrån Orsakullan

FREDAG I MORGON.......Skönt. Förhoppningsvis blir det lite träning. Sen njuta av helgen 😊.


Ha det så gött fina läsare! Kram❤

Gillar

Kommentarer

corkystyle
corkystyle,

Vilken härlig dag du har haft. Jag själv tyckte det var lugnande att åka en på en biltur när jag mådde som sämst och bodde på behandlingshem

nouw.com/corkystyle
fighterwomen85
fighterwomen85,

Jepp. Jo, det är lugnade att åka bil med. Okej.

nouw.com/fighterwomen85
ullie,

de säger ju Bara du håller dej torr om o varm om fötterna så ja torr jacka . gillar oxå bilturer kram

fighterwomen85
fighterwomen85,
Madelena
Madelena,

Den boken har jag också lyssnat på. Vilket tragiskt öde hon råkade ut för. Det är så ofattbart, Våta skor är det värsta som finns, men inget av det är speciellt skönt.

nouw.com/madelena
Beccxans
Beccxans,

Så skönt med en morgonpromenad, allra helst när solen skiner!

Maten såg verkligen jättegod ut. Kan du inte lägga upp receptet på bloggen?


nouw.com/beccxans
fighterwomen85
fighterwomen85,

Jepp 😃. Absolut kan jag göra det 😃

nouw.com/fighterwomen85
Michelle
,

Va härligt att du kunde gå lite längre denna gång 😊 klart du ska vara nöjd 😊

fighterwomen85
fighterwomen85,
Marie,

Mysigt att åka iväg på en lite bilfärd, det tycker jag också om, just därför jag gillar att boka stuga och man åker runt och ser sig om där man är. Samt även så fint där var. Hoppas att du får en powernap idag så du känner du har tankad energi idag som du behöver

sweetwordsbymirre.com
fighterwomen85
fighterwomen85,

Jepp. Det fick jag. En powernap 🙂

nouw.com/fighterwomen85