Halva dagen med egentid

Hejsan fina läsare! 👋

Idag var jag uppe redan 7.20. Somna vid 01 kanske i natt. Så lite seg var jag allt 😊. Det som fick mig frivilligt att ställa klockan & gå upp. Var att det var handboll på tv. Idag var det tjejernas tur att spela. Dem spela mot Ryssland & dem vann med 36-24 😃👏🌟. Så nästa gång det är det dags för tjejerna. Då är motståndet Japan.

Efter handbollen så var det lite paus. Då la mig på soffan & blunda lite. Kände att jag behövde det. Efter lite vila så fixa jag mellis. Sen var det dags för fotboll damerna, Sverige mot Nya Zeland. Där blev det vinst för Sverige med 2-0 😃👏🌟.

Det var skönt att ha hela förmiddagen med egentid 😊. Jag behöver ha det ibland. Bara tänka på mig själv. Bestämma över det jag vill göra.
Halv 1 sa jag till Kent att vakna till & tänka på att gå upp. Han kom upp efter en stund.

Det känns som detta OS är för lagsport & tjejer i alla fall för Sverige.
Jag tycker att det är väldigt kul att tjej lag vinner 😃. Därför att tjejer i lagsport har inte fått stå så långt fram. Folk har inte trott på dem. Det är ingen jämställdhet!! 😕 Jag menar att killar på hög nivå i sport behöver inte jobba bredvid sin sport. Därför att dem blir sponsrade & klarar sig gott & väl med det. Men tjejerna måste jobba bredvid sin sport för att klara sig. Därför att klara sig. Dem blir inte sponsrade på samma sätt.
Jag önskar att detta ändras efter OS nu. När tjejerna faktiskt har visat att dem ned kan. Men det kommer säkert inte att ske.

Jag titta på lite andra sporter sen där sverige va med i. Som mountainbike, brottning, badminton & simning. Men tyvärr gick det inte så bra där. Jag hoppas att det släpper & att Svenska tävlande i Tokyo tar lite medaljer 🥇🥈🥉🌟.

HALVA DAGEN MED EGENTID

Kassler gratäng.......

Ikväll gjorde vi en ny rätt för oss. En rätt som jag såg en Youtuber göra, Helen Torsgården. Hon är underbar att titta på 💖

Man skivade ner kassler la i form. På & i mellan med "Cantdou mjukost". Krydda, Sen la över paj deg & in i ugnen. Vi satte ugnen på 200grader & den var inne i 25min.
Till det hade vi kokt potatis. Jag hade åxå grönsaker till. Det blev jättegott! 😋👌😃

HALVA DAGEN MED EGENTID
HALVA DAGEN MED EGENTID
HALVA DAGEN MED EGENTID

En fråga Ett svar.......

Jag kommer att ta en liten paus ifrån bloggande nu ca 1 vecka. Därför att i morgon kommer vänner. Sen åker vi upp till Kents Hemmatrakter, Hallstavik. Så jag kommer troligtvis inte att möjlighet att blogga. Vill heller inte blogga om inte någon av oss är hemma. Kanske lägger ut lite på IG. Där kan ni följa mig. Om ni vill. Jag heter jessifriman9 där

Så jag tänkte svar på dem frågorna jag vill svara på som Orsakullan har i sin bloggutmaning i dessa sista dagar som är kvar i Juli.

29/7 På min kropp finns det......
Ärr som jag kallar för mina tatueringar. Dem bär på historia som jag har varit med om både på gott & ont. Dem skäms jag inte för. Istället är jag stolt över dem istället. Därför att dem gjorde så att jag kan klara mig väldigt bra självständigt idag.

Det blev vist bara en fråga som jag svarade på 🙂

Idag fyller gruppen som jag är med i på FB 3 år. GRATTIS till gruppen
🎉🍰🌟💞👏😃 Ni som bloggar tycker jag ska gå in där & bli medlem. Den gruppen har sån varm gemenskap. SMSSG

HALVA DAGEN MED EGENTID
HALVA DAGEN MED EGENTID


Ha det så gött fina läsare! Kram❤

Gillar

Kommentarer