Gick upp för mig att Jag inte kan.......

Hejsan fina läsare! 👋

Idag ställde jag klockan. Därför att komma upp i bra tid. Jag duscha & sen koka ägg. Kent kom upp en stund efter mig. Trodde jag inte. Jag körde igång en tvättmaskin. Vår nya tvättmaskin funkar fint fint 😊. Bara det att visa program tar sån tid!

Jag käka frukost & idag hade jag inga bekymmer med magen. Så då gick det upp för mig att JAG KAN INTE ligga i sängen för länge & vara hungrig. Jag tror att magen fick en chock när den fick i sig mat. Men yrseln vet jag inte varför jag fick igår.

Idag tänkte jag göra en sallad som jag har tänkt att göra i 1 månad. Men sallads påsen var dålig. Det kan väl vem som helst räkna ut. Men jag tänkte att det kanske hölls sig eftersom det inte var öppet. Så det blev ingen sallad. Tyvärr. Så jag & Kent får åka & handla lite i morgon. Jag plockade ur diskmaskinen.

När tvätten var klar så hängde jag upp den. Sen gjorde jag lite lunch. Kolla Youtube. Sen kom Kent & ville se film. Så då gjorde vi det. Jag tyckte filmen var mycket bra 7/10🙂.

Sen gjorde vi middag. Det känns som det var ett tag sen som vi gjorde middag & att det blev matlådor. Det blev korvstroganoff med ris. Jag koka Matvete till mig. Det blev gott.
Vi satte på en ny film. Den var sådär & får 4/10 av mig.

Kent har gått till datorn & spelar med vänner. Jag sitter vid tv & skriver detta inlägg. Det har som sagt varit väldigt lugn dag idag här hos oss idag med. Skönt. Men idag kröp det lite i både mig & Kents kropp att vi vill hitta på något. Men vad? Det hade vi svårt att komma på 🙂.

Kräftor eller surströmming?

Dessa två var inte svårt att välja i mellan för mig. Det blir Kräftor 🦞. Jag tycker det är gott med kräftstjärtar i sallad. Hellre det än räkor om jag får välja. Men det är lite onödigt jobb att skala dem för så lite mat. Men kräftskiva en gång om året kan vara trevligt 🙂🦞 Det är väl därför det ofta är dyrt med kräftstjärtar på burk.

Denna rubrik "Kräftor eller surströmming?" kommer ifrån Orsakullan

Nämn en sak som fick dig som liten att bli ledsen.......

När jag inte fick som jag ville & när jag tyckte att saker var orättvist. Även när jag & syrra virre bråka. Det är bara 3år i mellan oss.
Det blev 3 saker istället än 1 sak 😊.

Denna rubrik är ifrån minresatumörenmittliv


Ha det så gött fina läsare! Kram❤

Gillar