Fortsätter i samma spår.......saker att göra idag med

Hejsan fina läsare! 👋

Vid halv 8 idag satt jag framför tv med frukost i tränings kläder. Det är inte bra att ha lite längre uppehåll ifrån träningen. Därför att då hinner jag glömma vad som ska med i gymväskan 😅. När jag har regelbunden träning. Så är det knappt att jag behöver tänka på vad jag behöver ha med mig 😊. Idag skulle jag även duscha kroppen & det gör jag inte så ofta på gymmet längre.

Träningen gick bra. Körde en mjukstart efter lite uppehållet jag har haft ifrån träningen. Sänkte vikter & körde helkropp. Sist så hade jag med haft lite uppehåll ifrån träningen. Då hade det varit semester. Då körde jag med helkropp & mjukstart. Det har blivit lite hattigt med träningen på det sista. Men det är Okej 🙂. Det kommer bli lite mjukstart för mig nu 1-2v framåt nu. Sen hoppas jag att träningen blir mer regelbunden 💪.

Det var 2 personer på gymmet som fråga mig varför jag inte hade varit på gymmet. Men det var ändå 2 personer som jag tycker om att pratat med 😊. Så det var Okej. Jag skämdes inte lika mycket. Än när andra personer frågar mig.

Mellanlandning hemma........

Jag kom hem och var så trött. Fixa lunch. Chilla lite. Såg en föreläsning av min vän Louise https://www.instagram.com/louise.vidlund/. Kent ringde. Sen la jag mig & blunda lite. Hoppas på få upp mitt energi batteri 🔋. När jag sen vakna upp igen så kände jag mig lite piggare. Då käka jag mellis, fixa bär för att tina & skrev matlista till Kent.

Jag blev av med en bit.......

Jag trampa sen iväg till frissan. Första gången jag besökte denna frissa. Men det gick bra hos henne. Hon var väldigt pratglad 😅. Men jag är nöjd över resultatet! 😃👍 Det är så skönt nu att ha lite kortare hår. Slippa ha hår överallt när jag borsta det 😊.
Tiden hos frissan tog 45min. Trodde att det skulle ta längre tid. Men hon var effektiv.
Fick veta att jag har inte en perfekt hårbotten. Så jag behöver ha ett schampo som ger mycket fukt. Tveksam om schampo i vanlig Ica butik har det. Då är det dyra schampo på frisör salong som gäller. Det är ju inte alltid iaf jag har råd med det. Men en dag kanske.

Före frissan.

Efter frissan. Lite skillnad 😉😃

Jag kom hem. Kent var redan hemma. Vi chilla lite. Sen plocka vi fram mat för att äta middag. För mig är det självklart medans maten står & värms i mikron eller smoothin blandas. Om det behövs så plocka jag in grejer i diskmaskinen eller plocka in i kylen, lägga ner skräp i sopor.
Idag så var det disk i diskhon medans Kent vänta på sin mat i mikron. Jag höll på att lägga mat till mig på min tallrik. Då tyckte jag att han kunde ta hand om disken i diskon & lägga ner i diskmaskin. Då blev han sur på mig. Han var trött. Så var väl det som gjorde att han reagerade.

Är det typiskt tjejer att göra andra saker medans man väntar på något eller?? Eller har jag fått det hemifrån??


Onsdag kväll ostörd.........

Nu ikväll slog det mig att nu under hösten så kommer onsdags kvällarna vara att ingen får störa mig. Jag vill ha allt klart med allt. Ett blogg inlägg klart, köket är fint.
Så blev det inte idag. Men det är ett mål jag får ha varje onsdag. Blogg inlägg, om jag ska skriva något, klart innan 20. Men köket var fint idag innan 20 🙂.

För då börjar min tv onsdag. Först är det kl. 20 "Svenska Powerkvinnor" med kända framgångsrika kvinnor. Hur dem får ihop livet & vardagen. Jag ser detta program i repris idag. Därför att det går kl.21 tisdagar, igår egentligen. Men då ser jag på "Över Atlanten". Så det är bra att programmet går i repris onsdags kvällar kl. 20 👍.

Sen kl. 21, nu är det "Vem tror du att du är?" Ett program om åxå där kända människor som söker i sina släcktes rötter. Dessa program tycker jag är väldigt intressanta att titta på 😊. Första avsnittet av "Svenska Powerkvinnor" tyckte jag var jättebra. Det får av mig 9/10 i betyg av mig.
Programmet "Vem tror du att du är?" Samma där. Får av mig 9/10 i betyg.

Vinna till varje pris? Eller låta någon annan vinna?

Jag är ingen person som blir sur att någon annan vinner om det handlar om spel eller tävling. Innerst inne såklart tycker jag att det är kul att vinna när jag väl vinner. Skryter lite om det till andra som spelar med mig om det är läge för det en stund. Men jag ger mig ju inte i första taget. Så är det i allt jag tar mig ann i livet.

Jag blir ibland lite ledsen när jag vet att jag har rätt i vissa saker & måste kriga för att få rätt mot andra personer. Därför att dem inte tror på mig. Hade varit skönt ibland att människor runt mig ibland tror på vad jag säger.
I det stora hela så tror jag att det handlar om intelligens. Känns som inte folk tror att jag har så hög intelligens. För att jag är lite seg i att lära mig saker, har svårt att ta in saker, har svårt att förstå saker ibland. Men det är bara en tanke som jag har.

Denna rubrik kommer ifrån Orsakullan

Vädret idag har varit så härligt! 😃 soligt ☀🍁& varmt. Verkligen en sensommar dag. Jag har njutit av vädret hela dagen 🥰. Sommar värme i september. Jag idag i shorts & långärmat. Har inte varit omöjligt med linne eller kortärmat i vädret idag.

Bild på vårt hus (bild tagen idag).


Ha det så gött fina läsare! Kram❤

Gillar