Första semester dagen

Hejsan fina läsare! 👋

Jag har känt nu ett tag att jag är tröttare än vanligt. Både i kroppen & i huvudet. Men jag tror att det kan dels vara värmen & sen ljud. Känns som 24/7 att det är ljud. Därför att vi har på fläkt under stora delar av natten. Sen fläkt på i bilen när vi åker, fläkt på ibland här i vardagsrummet när det är extremt varmt. Även åxå andra ljud. Men vi behöver ha på fläkten ibland. Därför att klara av värmen inne.

Så idag lät jag kroppen vila så mycket den behövde. Så jag sov/låg i sängen till att nar jag gick upp så var dags för lunch. Det blev en brunch 😊.

Efter lite chill. Så fixa jag mig lite innan jag & Kent åkte iväg med bilen. Jag blev lite förvånad att det var så varmt ute. Inne idag hade vi det ganska svalt. Kanske för att vi hade stängt överallt. Det gör mycket 🙂. Vi gjorde lite ärenden. Som bland annat köpte lite till vår flaggstång. Sen var jag & bytte ett linne & köpte hudvård till mig på "Body Shop". En dusch tvål & en kropps lotion av serien SHEA. Älskar den doften som är i SHEA serien 🥰!

Det sista vi gjorde var att handla lite på City Gross inför i morgon.

FÖRSTA SEMESTER DAGEN

Hemma igen.....

Vi kom hem. Lasta in allt. packa upp varorna ifrån City Gross. Kent greja lite. Sen käka vi en bakelse "Pudapest". Jag blev sugen på något sött, bakelse. Så ett paket sånt fick följa med hem.
Ärligt! Så var den inte så god. Tycker många bakverk inte är så goda längre. Jag blev lite besviken. Så det var väl bara hjärnans söt spöken som tog över mig. Sen kände jag att jag behövde ha energi av något. Kent hade med behövt energi. Så det var synd att jag inte stod på mig den här gången. Att vi skulle ta & äta något. Eftersom det var uppe på tapeten mellan oss.
Det är som det är. Gjort är gjort. Det är ju semester. Så får det bli så ibland 🙂. Det är helt OKEJ 💜.

Kent greja lite med saker till vår flaggstång. Ni undrar säkert vad jag pratar om gällande flaggstången. Jag lovar! Jag kommer att berätta allt i morgon eller på lördag. Så ni får hålla ut lite 🙂. Jag chilla.

Vi käka middag sen. Jag var bara tvungen att lägga mig här i soffan & blunda lite. Jag har sett på "Sommar med Ernst" & ett program om Sara Sjöström - Simmaren.

Strax så ska jag fixa ett mellis & det blir kvarg med färska jordgubbar 🍓. Ska bli gott.

FÖRSTA SEMESTER DAGEN

Vilket insektsbett kliar mest?

Jag måste säga att för mig är det myggbett som kliar mest. Vad jag vet så svider getingstick. Bromsar svider & kliar.
Jag har inte fått så mycket stick/bett på mig. "Peppar, peppar ta i träd Bara för att jag nu säger det så får jag väl bet på mig 😄.

Rubriken: "Vilket insektsbett kliar mest?" Kommer ifrån fina person & bloggare Orsakullan

Nu vill jag gå in på en helt annan sak. Det är.
Vilken skillnad det är jemfört med 1 månad sen. Då tänker jag på ljuset på kvällarna. Att det längre inte så ljust på kvällarna. Utan nu vid den här tiden så är det mörkt här inne & det blir mörkare ute med.
Så nu märker man tydligt att det har vänt till mörkare kvällar. Tur att man inte märker någon skillnad på dagtid då temperaturen ute fortfarande är över 20grader. Vissa dagar tillomed över 25grader. Så man fortfarande har sommarkänslor ☀☘😊.

FÖRSTA SEMESTER DAGEN


Ha det så gött fina läsare! Kram❤

Gillar