Förmiddagen hemma. Eftermiddagen på vift

Hejsan fina läsare! 👋

Jag tänkte starta denna tisdag med en morgon promenad. Men jag var så trött i morse. Så jag kom inte upp i tid. Ofta är det ju så att i alla fall jag tänker mycket vad jag ska göra. Sen om det blir av. Det är en annan sak 🙂

Så det vart så att jag gick upp. Gjorde toa rutin, tog på mig kläder. Fixa lite i sovrummet & körde igång en tvättmaskin. Innan jag hällde upp min smoothies i ett glass. Eftersom jag gör smoothies kvällen innan. Till det ett ägg. Kolla halv 10 nyheterna & sen på "Sofias Änglar". Just det avsnittet idag hade jag redan sett. Men jag såg på det ändå.

Idag var min tanke idag på förmiddagen var att fixa i min garderob. Därför att där inne var det lite stökigt. Jag har en ovanan att bara lägga in kläder där på hyllan. Inte hänga upp dem direkt. Så då & då får jag ta tag i att hänga upp kläderna. Jag körde ju en gång en tvätt när jag gick upp. Så då hängde jag även upp tvätten.
Sen plocka jag ur diskmaskinen. Den blev inte urplockad igår kväll som jag ville. Greja även i köket innan jag kunde andas lite.
Det tog lite energi kände jag.

FÖRE

EFTER

Dags för lunch.....bil utanför......

Precis när jag satte mig för att äta lunch. Så såg jag att en taxi stod & vänta på mig. Den var 15min tidigt. Idag var den tidig 😅. I det skedet ska jag inte bli stressad. Men det blev jag ändå. Tur ibland att man inte kan se i framtiden...........
När jag kom ut i taxin så satt där en medresenär. Det är sällan som det är det. Så jag var inte beredd på det.

Taxin släppte av mig på Hälla Ica Maxi. Ibland finns det olika varor i olika affärer. Jag åkte dit idag för att jag skulle få tag i vitkål/morots påse till min 3-veckors sallad & handla jag en maträtt. Det som åxå börja sina hemma. 4kg mejeri produkter & lite annat i en påse. Det väger en del 😅. Jag hade även en ryggsäck fylld.
Min lägre energi visa sig tydligt i affären för mig. Tappa saker, gjorde något så jag lyckades ta ur mobilen ur fickan. Så den föll ner på golvet. Men det gick bra 👍
Jag fick vänta en stund på taxin. Sen fick jag även vinka mig till mig taxin. Därför att den stod på fel ställe först. Men den kom till mig. Chaffisen fick hjälpa mig med kassen. Jäklar vilken trafik det var även om klockan var typ tjugo i 4 när det är lite vägarbeten lite över allt i stan & på stora vägen E18.

Chans att vila & andas......

Jag kom hem. Tog in posten. Packa upp varorna. Skar ner äpple till smoothis & fixa mellis.

Slog mig ner i soffan & kolla på youtube, på Biancas video medans jag åt mitt mellis. Kent kom hem. Jag läste bloggar. Han fixa lite till sin middag & sen käka. Sen gick han till datorn. Precis när jag skulle resa mig så ringde mamma. Prata lite med henne innan jag gjorde det jag tänkte göra innan hon ringde.

Jag tog bort mitt smink, gjorde min 3-veckors sallad. Sen fixa middag. Ibland låter jag Kent ta det bästa & jag får ta det som sen finns kvar. Jag tänker nu på middagen. Det fanns bara 2 portioner mat kvar. Det fick ju Kent ta till sin middag & till sin lunch i morgon. Jag sa att kunde äta soppa, havregrynsgröt eller kyckling köttbullar. Det blev kyckling köttbullar med pasta. Gick det med.
Fick lite stress påslag. Därför att klockan var mycket.

Men nu i alla fall sitter jag & skriver detta inlägg. Tv är på. Jag har en sköntrötthet känsla i kroppen 😊. Kommer troligtvis somna gott & sova gott i natt.

Vad har du i din smoothies?

Jag såg att jag fick den frågan i mitt kommentars fällt i ett inlägg. Kul 😃. Jag kan säga att jag varierar. Tar i det som jag känner för att lägga i. Men det som alltid finns med i mina smoothies är Kvarg & ett rått ägg. Sen har jag ha i bär som är tinade Jordgubbar, Blåbär, Mango, Pationsfrukt & kiwi. Det som kan skiljas lite är att jag i perioder har i avokado eller banan i. Äpple är rett nytt i mina smoothies. En skvätt mjölk & chiafrön.
Det var allt tror jag.

Gillar du att ta en shopping tur på hösten?

Ja, jag gillar att ta en shopping tur på hösten. Köpa lite nya kläder. Mer höstiga. Som långärmade jumprar, tröjor, sjal, jeans. Kanske något festligt. Sen något höst smink som höstig färg på en ögonskugga kanske. Någon ny filt, lampa, ljuslyktor. Man kan komma på en hel del som man vill köpa inför hösten. För att få den så bra som möjligt. Så man mår så bra som möjligt. Eftersom det är lätt att bli höst deppig. Eftersom hösten är sån att vädret är tråkigare & det blir mörkare ju längre in i hösten vi kommer 🍁🍂🌦.


Ha det så gött fina läsare! Kram❤

Gillar

Kommentarer