Förberedelser för vardagen

Hejsan fina läsare! 👋

Idag log jag & drog mig lite för länge. Men jag kände att jag behövde det. Därför att tidigare på morgonen så hade jag legat vaken. Jag störde mig av ljud utifrån. Fönstren stod öppna. Så jag hörde trafik & att det regna 💦. Så jag gick upp & stängde dem. Sen kunde jag somna om en stund.

När jag väl gick upp så tog jag en dusch. När jag var klar i duschen. Så gick Kent in duschen. Trevligt att ibland typ gå upp samtidigt. Jag fixa sen smoothies frukost med ägg. Chilla i soffan framför tv.

Kent ville sen åka & handla snabbt. Så vi skrev matlista. Jag stoppa i mig lite mellis. Sen åkte vi & handla. Kände att vi var lata. Därför att vi har inte långt till affären. Men det hade just regnat en 2:a gång, så.

I affären köpte vi det som vi kände att det behövs fyllas på eller komplettera. Det gick bra, snabbt & lätt 😊.

Vi Kom hem. Packa upp varor. Jag fixa lunch. Sen kolla jag på Youtube & börja kolla på ett relations program. Medans jag käka.
Relations programmet ramla jag in som en slump på igår kväll när jag zappa. Jag tycker sånt är intressant. Såklart ville jag se i fatt det. Så då gjorde jag det hela eftermiddagen.

Till middag åt vi en väldigt god middag. Vi åt kyckling klubba ifrån vår fisk kille. Till det åt jag Matvete, min egna gjorda sallad & egna gjorda sås. Den gjorde jag idag 🙂. Det blev såå gott 😋👌.

Vad händer i morgon?

I morgon är det dags för oss att börja med vardag. Så idag har varit som sagt lite förberedelser. Som att ta ut & tina bär till våra smoothies som vi gör kvällen innan när det är vardag. Sen kolla så vi har mat tills i morgon. Det var lugnt med det. Det var inte mer än det.
Den svåra biten blir nog att lägga oss i tid ikväll 😊tror jag. Därför att inte någon kväll under semestern. Så har vi inte varit i säng före tolv. Blev väl några gånger när vi var borta på semestern. Men då hade dagen varit fullspäckad åxå. Så detta ska bli intressant ikväll 🙂.

I höstens tecken.........

Det finns många höst tecken för mig. Men framför allt är det att jag tar på mig lite mer kläder som jag har på mig under dagen. För senast förra veckan så hade jag inte långbyxor på mig många dagar & kvällar. Den här veckan har jag haft långbyxor på mig i 3 dagar i rad.

Sen är det att tända lampor i huset. För faktumet är ju att kvällarna blir ju mörkare tidigare & det kommer ju att fortsätta. Eftersom vi går i mot höst & vinter.
Jag tycker att det är mysigt att tända lampor 😊🥰. Men det är Förändringen & inse som är svårt för mig. Jag känner mig heller inte klar med sommaren. Vill inte gå in i hösten. Lite bekvämlighet är det åxå lite. Det har varit skönt att ha semester & ha lediga dagar. Inga måsten & ingen press.

Rubriken kommer ifrån Orsakulla ifrån hennes bloggutmaning

Vilket väder har augusti bjudit på hos dig?

Vädret i Augusti har bjudit på ostadigt måste jag säga. Några dagar har det varit sol & skönt. Men det har inte varit några grader över 25. Därmed inga dagar på stranden, inga dagar med bikini på mig. Lite tråkigt. Men man kan inte bestämma över vädret.
Jag hoppas att det kommer brittsommar. Så att jag kanske känner mig klar med sommaren sen. Att jag får njuta lite till av sen sommar istället.
För i slutet av augusti & i september kan ju det faktiskt bli brittsommar. Kan hoppas på det 🙂

Denna rubrik är ifrån minresatumörmittliv ifrån hennes bloggutmaning


Ha det så gött fina läsare! Kram❤

Gillar

Kommentarer