Förberedarens dag

Hejsan fina läsare! 👋

I morse behövde jag ställa larm på mobilen för att komma upp. Därför att jag hade lätt kunnat sovit för länge idag 🙂 Gick upp. Var så hungrig så jag mådde lite illa. Gjorde toa rutin & fixa smoothies frukost. Satte mig vid tv & kolla nyheterna & käka. Kent kom upp 11,20.

Han skulle åka & plocka svamp med en jobba kompis. Men dom avbokade det. Därför att tidigare så hade regnet öst ner 💦. Vi tog istället sopor & gick bort med dem till vårt sophus. Satte på en film sen som var mycket bra 🙂👌.
Det var tur att Kent & hans vän inte drog ut & plocka svamp. För då & då öste regnet ner 💦

Efter den filmen så skrev jag i min almanacka för veckan som kommer. Förbereda för veckan som kommer. Sen ville Kent se en film till. Filmen jag såg på igår. Han tyckte att den var bra 😃✌ JIIPPII!! Men! vi var överens om att den var lite konstig. Filmen heter "mortal engines".

När den filmen var slut så plöjde jag igenom bloggar. Läste & kommentera. Sen stekte jag kyckling köttbullar. Förbereda för veckans luncher. När det var klart så käka jag middag.

Detta var min söndag. Ny vecka börjar i morgon. Den veckan som börjar i morgon innehåller träning, jag fyller år, jag kommer att miljö ombytte, åka ner till Mariestad & stannar över helgen.
Så den här veckan händer det grejer med i. Men inte lika mycket som förra veckan 😅tror jag inte.

Vad önskar du inför nästa sommar?

Att jag mer tar för mig att åka iväg & badar, åker ner till hamnen & hänger där. Därför att jag vet att jag älskar att vara där när jag väl är där. Sen önskar jag att jag får träffa en vän som jag följer på olika sociala medier sidor. Att det blir solig & varmt.
Jag & Kent åker iväg & fikar på olika Caféer & glass ställen.
Kanske gå på någon konsert. Ser någon match på stor bilds tv på någon restaurang eller match på arena.
Jag & mina vänner Jenny & Frida får till en helg där dom kommer upp en helg. Vi umgås & har kul. Vi har pratat om det men Covid har varit i vägen.

Att "Summer meet" kommer att vara i stan nästa år & Cityfestivalen. För dem två evenemangen har jag saknat nu under 2år.

Den här rubriken kommer ifrån MinResaTumörMittLiv


Ha det så gött fina läsare! Kram❤

Gillar

Kommentarer