Ett litet ingrepp

Hejsan fina läsare! 👋

Idag behövde jag gå upp tidigt. Vid halv 7. Jag gjorde mina morgon sysslor. Tog på mig idag shorts & långärmad. Idag trotsa jag vädret. Solen sken ju ☀🙂. Hade svårt att äta frukost. Därför att jag var så nervös. Hann att se en nyhetssändning innan en taxi kom & plocka upp mig. Det var en kvinnlig chaffis som körde. Det är inte ofta som jag får åka med en kvinnlig chaffis.

Hon körde mig till tandläkaren Smile. När hon sa att hon skulle köra runt för att komma bättre intill. Så hamna vi ändå inte bra intill. Men hon ställde sig på en parkringsfick efter att hon vänt om bilen 😄.

När jag kom upp till Smile så fråga jag faktiskt om lugnade. Men eftersom jag hade ätit frukost så fick jag inte det.
Jag var där för att dra ut en visdomstand som jag hade hål i. Dem sa gången innan jag var där. När dem upptäckte hålet. Att det var bättre att dra ut tanden än att laga hålet. Därför att jag har ändå inte tanden till någon nytta.
Jag fick bedövnings salva plus lokal bedövning. Det lilla ingreppet gick lätt & smidigt 🙂👍. Dem som jobbar där är underbara. Känner mig mycket omhändertagen där & trygg. Det hjälper mig i mitt mentala.
Sen fick jag vänta lite på taxin. Chaffisen hem var prat glad. Det var skönt.

ETT LITET INGREPP

Jag kom hem. tog mig en dryck mellis & satte mig vid tv & Paralympics. Där fick jag veta att en tjej från Sverige på cykel hade tagit ett Silver 🥈😃👏 . Hon hade inte fått många rapporter på vägen. Som jag tycker är lite dåligt. Det var först i målet sen som hon fick reda på att hon hade fått ett Silver. Så kul! Sen fick vi även ett Brons 🥉😃👏 i Par cykling. Så 2 medaljer på 2 dagar 👍😃👏

ETT LITET INGREPP

När Paralympics för den här dagen. Så gick jag sen ut på altan & satte mig i solstolen. För solen lyste från en blå himmel & det var varmt ute. Så skönt! ☀😊. Jag låg i den & lyssna på min ljudbok. Nu är den riktigt bra. Jag gick sen in & greja lite inne. Blandat annat att ta hand om disk, plocka ur diskmaskinen & fixa mellis. Glass med en banan. Jag tyckte att jag behövde lite glass när jag tidigare idag varit med om ett litet ingrepp.

Kent kom hem. Senare käka vi middag. Nu har Kent rensat i duschen. Det sluta inte så bra. Därför att nu är det inget rör till brunnen. Utan ett hål rakt ner till golvet under dusch kabin golvet. Så nu får vi se om vi får vatten över hela golvet eller om det rinner bra ner i brunnen ☹.

Det känns i munnen där tanden satt. Jag har lite smärta. Tänkte ta Alvedon innan jag lägger mig ikväll. Så jag får sova i natt.

Jag går & gungar fram & tillbaka......

Den 10:de sept så är det begravning för Kents morfar. Den 10:de har jag & syskonen pratat om att ha syskonkväll. På helgen där, den 11:te så är det kalas för min systerdotter Elvira. Jag ställer mig frågan. Skulle Kent följa med mig om jag skulle på begravning?
Nästa sida säger att jag vill åka ner till Mariestad. Ha syskonkväll & vara med på kalaset.

Ni förstår ju varför jag står & gungar 😅

I morgon ska jag & Kent ta vår 2:a vaccinations spruta. Jag är lite nervig inför det med. Inte för sprutan. Mer hur jag kommer må efteråt. Därför jag har hört så olika från olika folk. Det tyder ju på att alla människor är olika & vi reagerar olika på vaccinet 🙂. Men det ska nog gå bra.

I morgon är det den 1:a september. Hur känns det?

Idag är det sista augusti. Vädret gav på toppen bra väder såhär sista dagen. Men hur känns det med fösta september i morgon? Det känns bra. Jag har inget ånger om att det byter månad. Jag har mer hopp i mig att det kommer komma en "Brittsommar" period med sol & värme ☀🙏. Så att vi kan njuta sista gången utav sol & värme. Jag fyller i mitten på september & jag har många år haft varma & soliga dagar runt min födelsedag. Så det hoppas jag på i år igen 🙂.

ETT LITET INGREPP


Ha det så gött fina läsare! Kram❤

Gillar