En sån lättnad :)

Hejsan fina läsare! 👋

Idag gick jag upp så när jag hade duschat så blev det frukost. Jag käka frukost idag framför datorn. Därför att det är länge som jag har tänkt att se en film som går på SVT play. Idag passade det bra. För att Kent fortfarande sov.

Filmen heter TJUVJÄGAREN. Handlar om "Lasse i berget". Så filmen utspelas i mina hemma trakterna. Det var platser som jag nu fattar varför det heter som det heter. T.ex. så heter en by utanför Mariestad "Stora EK". I den här filmen togs det åxå upp just platsen "Stora EK" & det var en Jättestor EK där. Rett självklart😊. Äntligen tog jag tag i att kolla på de filmen 🙂. För 31 Juli tas filmen bort från SVT play.

Sen bytte jag och Kent plats. Då Kent hade vaknat. Han till datorn & jag till tv. I eftermiddags så var det dags igen för Sveriges herrar Handboll att spela igen. Det blev nervit & nagel bitar avslut. Men Sverige vann mot Japan med 28-26 👏😃.

Kent kom & sa att han inget hade att göra. Det skull han inte ha gjort 😆. Därför ofta har jag något till honom att göra. Idag var det att moppa golven. Han var inte glad. Jag har lite svårt med vår mopp & hink. Så han får ta det.
Jag förstår inte varför han blev sur. Det är något man måste bara göra ibland. Ingår i ett hem. Att göra hemma fix.

Jag tycker det är i alla fall väldigt skönt att det är rent nu i vårt hem. Toaletterna är städade & golven är nu städade. Nu kan jag andas ut. Vi får besök på onsdag till torsdag. Sen ska vi åka iväg några dagar. Att ha rent hem när man åker iväg är så skönt 😊. Slipper man tänka på att man måste hem & städa.

Min mamma gjorde/gör så. Städar innan hon åker iväg över några dagar. Så jag har väl tagit efter henne 😊.

Jag flydde ut.....

Medans Kent moppa & mutra. Så gick jag ut på altan. Först lyssna klart på Jokop Hårds sommarprat. Slumra till lite. Kände mig ganska trött. Sen lyssna på min bok. Det var inte så soligt ute. Diss sol. Helt ok varmt. Käka sen middag inne.
Jag har zappat mellan Lotta på Liseberg & "OS-kväll med Almenäs". Nu på tv är det Maria Wern. Får se om jag zappar efter jag är klar med detta inlägg & svarar på kommentarer.

Kjol eller Klänning?

Jag kan faktiskt ha på mig båda två. I min garderob finns det både klänning och kjol. Inte så många. Men det finns 🙂. Klänningen hade jag på ett bröllop förra året. En kjol hade jag på mig senast i lördags. Klänning är dock tyvärr inte så ofta jag har på mig. Kan beror på att jag inte är så bekväm med mig kropp. Men jag jobbar på det.

Rubriken Kjol eller Klänning? från Orsakullan hennes bloggutmaning. Snart är den slut för Juli. Men jag hoppas att det kommer en för Augusti.

När jag lägger mig ikväll så kommer jag att ställa larm för att gå upp tidigt i morgon. Då är det dags att heja fram dem svenska tjejerna i OS.


Ha det så gött fina läsare! Kram❤

Gillar

Kommentarer