Det vajat i träden idag

Hejsan fina läsare! 👋

Tog mig upp halv 9 idag. Viste då inte vilken morgon promenad rund jag skulle ta. Kom ut & gick våran väg. Beslöt mig för att ta min längsta rundan med lite skog i rundan. Om det var klokt val? Det har jag svårt avgöra. Men det var väldigt härlig att gå i skogen ☘🌼😃.
Idag var det fart i träden men solen lyste.

Jag är i knapp.......

Jag har halkat efter i att läsa bloggar & kommentera nu i några dagar. Men idag tog jag tag i att läsa i kapp & kommentera. Så nu känns det väldigt bra att jag är i kapp 😊. Jag skäms lite och det stressar mig. Men nu kan kan lugna ner mig med det i alla fall. Dem flesta bloggar läste jag ute i solstolen i solen.

Jag fick kämpa idag i solstolen. Därför att det svaja bra i träden idag & det var en byig vind idag. Vinden var lite kylig. Men när solen var framme & vinden var lugnt. Så var det väldigt skönt. Men nu ikväll känner jag mig lite kylig.

Jag diska av formar idag. Sen kom min PT hit.

Idag prata vi om vad jag bland annat gör av med energi mässigt. I vad & tid. Det var lite svårt att tänka ut i tid hur mycket jag lägger min tid på saker som hemma fix, träning, bloggen, kolla tv m.m. Sen prata vi om vad jag ska ligga på i kcal. Därför att jag ska gå ner i vikt & få i mig energi 🙂samtidigt.
Det gick bra. Hon tycker det är utmanande att jobba med mig & såklart kul. Det smickrar mig 😊. Jag vet själv att jag är ett unikt fall. Det ska ju inte vara så att jag ska behöva känna mig så därför att jag är annorlunda mot vad andra personer är. Men så är det!
Jag hoppas att ni förstår hur jag menar?

Förbereda inför morgon dagen.......

Förutom att förbereda frukosten & göra smoothies innan läggdags ikväll.
Så har jag & Kent plockat bort alla blommor ifrån fönsterna, torkat rent, dragit fram soffan.
Därför att i morgon så kommer en person som ska putsar våra fönster. Det ska bli så skönt att få rena fönster. Det var även skönt att torka av fönsterbrädet speciellt här i vardagsrummet bakom soffan.

Så länge man lever så........

Skulle jag vilja uppleva alla resor som jag vill åka på. T.ex. Hurtigruten & Maldiverna. Finns säkert fler ställen som jag vill besök. Men kommer inte på fler ställen just nu.
Jag skulle vilja även hålla mig frisk. Att alla runt mig som jag älskar ska åxå hålla sig friska. Få leva länge. Jag vill ju åxå såklart att dem ska få uppleva saker som dem drömmer om att göra.
Livet ska inte vara en dans på rosor. Livet väg ska inte vara rak. Skulle det vara en dans på rosor & livets väg skulle vara rak. Så skulle inte livet vara värt att leva. Det behövs utmaningar & motgångar i livet. Det är så vi lär oss om saker i livet. Det är då vi lär oss behärska saker som vi är med om.
Skulle en sak hända för en person där livet innan har varit en dans på rosor. Så skulle händelsen blir så stor sak. Så personen skulle inte kunna hantera saken. Ge upp direkt. Därför att personen inte är van att ta i mot motgångar.
Jag har lärt mig att en dag blir det bättre. "Man vet när man lever" 😊

Rubriken "Så länge man lever så......." från fina Orsakullan

Nu ska jag göra min smoothies & sen gå & lägga mig. Därför att jag känner mig ganska trött. Så det ska bli skönt att lägga mig i sängen för natten.


Ha det så gött fina läsare! Kram❤

Gillar