Det blir en dag på stranden 🎶☀️🏝😃

Hejsan fina läsare! 👋🏻

Kvart över 10 lämnade jag & Kent hemmet idag. Efter att jag hade packat badväska & kylbox med mat. Kent vaknat till 😊. Det gäller att va ute i god tid. För att få en parkeringsplats. Jag hade lite panik att det redan skulle va mycket folk dit vi skulle åka.

Vi åkte till Lögerängs badet. När vi kom dit så var det inte så mycket folk där. Skönt. Men inom ca 1 Tim så var det säkert det dubbla med folk.

Vi var i vattnet 3 gånger. Jätteskönt var det 😊👙💦. Lite kyligt att komma i. Men så ska det vara tycker jag. Då vet man att vattnet kommer att kyla kroppen.

Vi åt salladen som jag hade gjort. Sen åt vi mjukglass 🍦 som för mig rann bara & smälte fort 😂.

Men så härligt det var där! Äntligen fick jag även bada i Mälaren 😃🥰. Får se hur länge det dröjer till nästa gång vi åker & badar tillsammans. För Kent är inte så glad i att ställa klockan för att åka & bada. Men han tycker att det är skönt att svalka sig i sjö.


DET BLIR EN DAG PÅ STRANDEN
DET BLIR EN DAG PÅ STRANDEN
DET BLIR EN DAG PÅ STRANDEN

Jag är nöjd för den här gången……..

Vi åkte hemåt vid 15-tiden. Kom hem. Duscha av mig. Satte på mig after sun. Slängde mig i soffan & satte på tv & häst hoppning som var från Falsterbo. Det var lite kul. Därför att en svensk tjej vann idag 😃👏🏻.

Sen la jag mig & vila lite. Undertiden jag kolla på det så var Kent till Ica en kortis.

När hoppningen var slut så la jag mig & vila en stund i soffan. Det var skönt 💤🙂.

Vi börja sen att förbereda middagen & börja göra den. Det blev grillad lax med kokt färsk potatis, grönsaker & sås. Jättegott vart det 😋👌🏼.

DET BLIR EN DAG PÅ STRANDEN

Jag tror faktiskt att…….

Jag kommer att gå in snart. Därför att det börjar bli rett så kyligt ute nu. Men det är härligt att sitta ute vid den här tiden, 21. Mysigt att sitta ute & blogga såhär på kvällen 🥰.
Jag tror faktiskt åxå att det blir en lugn återhämtnings dag i morgon. Låta Kent få sova ut. Jag skulle vilja göra en sallad i morgon & en sås. Men vi får se.

Rubrikens titel & dagens bloggutmaning kommer ifrån fina Orsakullan#fighterwomen85 #personligblogg #mittliv #sambolivet #17juli #lördag #endagpåstranden #detärlivet #sommar #mårbra #njuter #finkväll #skönkväll #släppsarongen #allastolekarärvackra #dudugerprecissomduär #varjedagärennyspännandedag

DET BLIR EN DAG PÅ STRANDEN


Ha det så gött fina läsare! Kram❤

Gillar